Carclean.com organization Logo Leer is een duurzaam en mooi bekledingsmateriaal. Om het er op zijn best uit te laten zien is regelmatig onderhoud een noodzaak, ter voorkoming van stijfheid en scheurtjes. Autoglym Leather Care Cream is een uitgebalanceerde formule die zeep en natuurlij…
9.5
11081 reviews

Leather Care Cream - 325ml

€8.23

% Old price €9.14 (9.96% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Leer is een duurzaam en mooi bekledingsmateriaal.

Om het er op zijn best uit te laten zien is regelmatig onderhoud een noodzaak, ter voorkoming van stijfheid en scheurtjes. Autoglym Leather Care Cream is een uitgebalanceerde formule die zeep en natuurlijke oliën bevat om uw lederen bekleding te beschermen en te voeden. Gebruik dit product om het verlies van essentiële oliën en conserveringsmiddelen door verdamping te compenseren.

Een regelmatige lichte behandeling van uw leer helpt het jarenlange behoud van de natuurlijke eigenschappen van lederen bekleding. Bij slecht onderhouden of zeer vervuilde lederen oppervlakken eerst Autoglym Leather Cleaner gebruiken.

All specifications

Specifications

Product number: 10592

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Beoordeling

Dit product laat een aangename geur achter. Bij het behandelen van de stoelen zie je het product werkelijk ''in'' het leer trekken. Met de stoelverwarming aan werkt het nog beter. Aanbrengen met een ronde pad en het behandelen van het leer is in een handomdraai gebeurd.

Vincentos - 21/02/2009

Redelijk

Laat een hele lekkere leer-geur achter! Geeft bescherming en ook een mooie glans aan leer. Behandel het voor met de leather-cleaner.

Dhr. Matthijs Klaver - 19/01/2009