Carclean.com organization Logo Zoekt u een complete set om uw auto optimaal te verzorgen? Bent u op zoek naar dat speciale cadeau voor uw partner of vriend(in)? De Gold Class Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw auto te behandelen en er perfect uit te laten zien. Begin met Gold Cl…
9.5
11081 reviews

Gold Class Kit

€91.96

% Old price €114.95 (20% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Zoekt u een complete set om uw auto optimaal te verzorgen? Bent u op zoek naar dat speciale cadeau voor uw partner of vriend(in)? De Gold Class Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw auto te behandelen en er perfect uit te laten zien.

Begin met Gold Class Shampoo & Conditioner en de Microfiber Wash Mitt (washandschoen) om al het loszittende vuil te verwijderen. Daarna gaat u verder met de Gold Class Clear Coat Wax voor een ultieme glans en bescherming voor uw lak.

Wrijf de wax uit met de Supreme Shine Microfiberdoek. Om uw werk af te maken en uw auto een perfecte finish te geven gebruikt u Gold Class Endurance voor een mooie zwarte glans op uw banden en de Gold Class Leather Cleaner en Conditioner voor het reinigen en beschermen van uw leren oppervlakken.

Voor het onderhoud van uw auto hebben we de Supreme Shine Microfiber en Quik Detailer toegevoegd, zo behoudt u de Gold Class Finish. Om uw producten handig te bewaren krijgt u gratis de Meguiar's Showbag!

All specifications

Specifications

Product number: FRBG10

Assured of a good purchase

Reviews

0 of 0 reviews

Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star