Carclean.com organization Logo Meguiar's award-winnende reiniger en verzorger in één, reinigt en beschermt leer zonder het gebruik van schadelijke of 'harde' oplosmiddelen. De beste reiniging vindt plaats terwijl speciale oliën voeden en conditioneren zodat het leer soepel blijft en z…
9.5
11081 reviews

Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner - 414ml

€13.01

% Old price €16.26 (19.99% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Meguiar's award-winnende reiniger en verzorger in één, reinigt en beschermt leer zonder het gebruik van schadelijke of 'harde' oplosmiddelen. De beste reiniging vindt plaats terwijl speciale oliën voeden en conditioneren zodat het leer soepel blijft en zijn natuurlijke glans behoudt.

All specifications

Specifications

Product number: G7214

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

4.25 out of 5 stars


75%

0%

0%

25%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Aanbevolen

Geweldig spul voor je lederen bekleding! Het betreft wel een dikke vloeistof, dus het is wel noodzakelijk om even met je nagel en een katoenen doek de restjes uit de naden te halen. Zoals megane_cc aangeeft: als je geperforeerd leer hebt, is het misschien te dik. Het middel op de stoel doen, uitsmeren met bijv. een katoenen doek of een pad, even 4 minuutjes laten intrekken en dan afvegen met een schone katoenen doek. Resultaat: mooie glans blijft er achter en je auto ruikt heerlijk!

J. vd W. - 27/02/2010

Beoordeling

Het product werkt niet alleen prima op het leer in de auto, maar o.a. op mijn horlogebandjes. Het werkt simpel en snel, met een prima resultaat.

Dhr. Joop Van Den Hoven - 16/08/2009

Beoordeling

Smeert slecht open wegens te dik, in geperforeerd leder blijven er snel resten van product achter wat weer een hele klus is om eruit te halen. Laat wel een mooie satijnglans na na het oppoetsen en ruikt ook aangenaam.

megane_cc - 15/02/2009

Uitstekend

Prima spul om je lederen bekleding weer schoon, zacht en soepel te krijgen. Het leer wordt goed gevoed, het ruikt aangenaam en vlekt niet op stoffen bekleding zoals Alcantara als je er per ongeluk wat op morst. Aanbrengen met een pad of een schone theedoek, uitwrijven met een schone witte badstof handdoek werkt perfect en makkelijk. (NB: ook hier géén wasverzachter gebruiken bij het wassen!)

Sven - 10/02/2008

Alternatieve producten

Alternatieve producten