Carclean.com organization Logo Met de NXT Generation Kit heeft u een verzameling NXT producten om trots op te zijn! Nadat u de auto gewassen heeft met de NXT Car Wash, brengt u een diepe, volle glans aan op uw auto met de NXT Tech Wax. Met de NXT Speed Detailer verwijdert u gemakkeli…
9.5
11095 reviews

NXT Generation Kit

€114.24

% Old price €142.80 (20% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Met de NXT Generation Kit heeft u een verzameling NXT producten om trots op te zijn! Nadat u de auto gewassen heeft met de NXT Car Wash, brengt u een diepe, volle glans aan op uw auto met de NXT Tech Wax.

Met de NXT Speed Detailer verwijdert u gemakkelijk verse vervuiling, stof en vingerafdrukken en zorgt u ervoor dat de verbazingwekkende glans behouden blijft. Als het moeilijker wordt de Speed Detailer uit te wrijven met de Supreme Shine Microfiberdoek dan kunt u de waxlaag gemakkelijk en snel bijwerken met NXT Spray Wax.

Een mooie schone auto is pas helemaal af als ook de ramen mooi streeploos glanzen. De beste combinatie hiervoor is NXT Glass Cleaner en de Glass Duo Fiber Super Towel. De finishing touch in uw interieur bereikt u met NXT Tech Protect. Bij deze producten krijgt u gratis de Meguiar's Showbag!

All specifications

Specifications

Product number: FRBG11

Assured of a good purchase

Reviews

0 of 0 reviews

Write a review

Share your experience and help others choose!