Carclean.com organization Logo De FX lijn is de meest geavanceerde en 'state-of-the-art' productlijn van Mothers! Deze Hi-Tech synthetische Spray Wax kan op zowel een natte als droge auto aangebracht worden. Even verspreiden en dan oppoetsen tot hoogglans, zo simpel! Veilig voor bes…
9.5
11080 reviews

FX Spray Wax - 710ml

€10.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De FX lijn is de meest geavanceerde en 'state-of-the-art' productlijn van Mothers!

Deze Hi-Tech synthetische Spray Wax kan op zowel een natte als droge auto aangebracht worden. Even verspreiden en dan oppoetsen tot hoogglans, zo simpel! Veilig voor bestaande waxlagen. Kan alleenstaand gebruikt worden of als 'booster' voor de bestaande waxlaag.

All specifications

Specifications

Product number: 20224

Assured of a good purchase

Reviews

8 of 8 reviews

4.88 out of 5 stars


88%

13%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Fantastisch

Ik gebruik deze spraywax tussen wax beurten met Collinite - Liquid Insulator Wax No. 845 , en ik moet zeggen, dit gaat zo snel. even op een doek spuiten en verspreiden, daarne direct afnemen met andere schone doek, echt supersnel waxing. Geeft een mooie glans, geweldig product voor even snel waxen.

glimrebel - 08/09/2014

Beoordeling

Geeft een uitzonderlijk mooie strakke glans op mijn titanium silver bmw. Zelf gebruik ik deze spraywax i.c.m. mothers fx synwanx, maar wat een mooie strakke combinatie van deze 2 top producten op deze vaak moeilijke lak kleur!

R van der Meij - 26/06/2014

Uitstekend

Ook besteld omdat ik zelf de collinite 915 gebruik en deze ech super lang blijft top ik af met deze omdat het de bestaande wax niet aantast. Ideaal eigenlijk met collinite 915. Eerste keer gebruik leek het meer op een quick detailer, maar de beading de volgende dag was toch aardig veel aanwezig. Een goed product voor mensen die weinig tijd hebben en toch snel die boost willen geven. 4 sterren omdat ik nog niet weet hoe lang deze houdt...

Bhatti - 24/04/2013

Fantastisch

Heb het voor de eerste keer gebruikt op mijn auto en was verbaasd door de diepe glans die ik zag. Ik heb rechtstreeks op de auto verneveld en direct afgenomen met een mf-doek. Makkelijk te verwerken en de fles is zeer handig. Goeie sprayer en de fles ligt goed in de hand en voelt echt licht aan, denk door het gebruikte flesmodel. De beading en duurzaamheid kan ik nog niks van zeggen, ligt er nog maar van deze week op. Top product !

Dhr. Ringo van den Troost - 22/02/2012

Uitstekend

Geweldig product!. Glansbooster en beading is top. Makkelijk te verwerken.

Filly_one - 05/09/2011

Fantastisch

Deze spray-wax is wederom 1 van de betere (voor mij althans),heb vandaag nog maar eens iets bijbesteld van dit merk!!Ook goed te gebruiken als de auto nog een beetje nat is:sprayen(op een goede poetsdoek) ,vegen,KLAAR! Deel per deel aanpakken,op 10 minuten is de hele wagen klaar(grandscenic-renault)

grandscenicman - 30/06/2011

Fantastisch

Super product! Ik heb nog nooit zo snel gewaxed, super makkelijk! En heerlijk zonder de witte strepen die normaal rond mijn stickers blijven zitten, echt een aanrader!

dannYZ - 17/02/2008

Beoordeling

Top Product ! Makkelijk in gebruik en geeft een bijzonder mooie glans zonder witte strepen of vlekken. Waxen was nog nooit zo makkelijk !

Dhr. Iwan Morren - 15/02/2008

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten

Mothers Wax
FX SynWax - 473ml
(5.0)
€13.49
Out of stock
Mothers Wax
FX SynWax paste - 311g
(3.9)
€19.49
Out of stock