Carclean.com organization Logo Deze spray verfrist, reinigt en beschermt vinyl, rubber en kunststof in interieur en exterieur. De spray laat een beschermende laag achter die het vervagen van de kleur tegengaat. De formule heeft een herstellend vermogen voor oudere plastic en rubbere…
9.5
11081 reviews

Extreme Nano Cockpit-Bumper-Tire Shine - 500ml

€10.50

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Deze spray verfrist, reinigt en beschermt vinyl, rubber en kunststof in interieur en exterieur.

De spray laat een beschermende laag achter die het vervagen van de kleur tegengaat. De formule heeft een herstellend vermogen voor oudere plastic en rubberen onderdelen. Het heeft een antistatische werking en gaat uitdroging tegen.

Turtle Wax Extreme Nano-Tech biedt grote voordelen ten opzichte van het traditionele autowassen. Deeltjes ter grote van een Nano werken op moleculair niveau, dit bewerkstelligt nog betere reiniging en zorgt voor een beknoptere samenstelling met een nog beter glanzend eindresultaat.

All specifications

Specifications

Product number: FG5610

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

3 out of 5 stars


33%

0%

33%

0%

33%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Beoordeling

Wat een flut spul, meteen weg gegooid. Nevelt voor geen meter, spuit idioot veel in 1 'remspoor' Geprobeerd op mijn dashboard, weinig tot geen verschil Geprobeerd op mijn banden, zelfde verhaaltje. Het glimt even, waarna het meteen wegtrekt. Ohja trouwens het remspoor ging ook direct over mijn voorruit heen waarna het er zo goed als niet van af te poetsen is. 1/5 voor mij en NOOIT meer.

Win - 26/05/2014

Beoordeling

Top product!! Zit volgens mij redelijk wat olie achtigs in, maar blijft extreem lang zitten. Andere cockpit sprays zijn binnen no time opgedroogd, deze niet.

Tahir Malik - 20/01/2014

Topkeuze

Prettig product. Flacon geeft wat veel product tegelijk. Spuit eerst op een (MicroFiber) doek. Dan met de doek aanbrengen. Eventueel overschot wegnemen met schone doek. Werkt goed op rubber en donker grijs of zwarte kunststof. Bevat waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid silicone, dus niet gebruiken als er op koste termijn nog spuitwerk plaats moet vinden.

RedCat - 28/11/2009

Aanvullende producten

Aanvullende producten