Carclean.com organization Logo Door de Nano-technologie hecht deze wax zich beter aan de lak dan een normale wax. De glans is uitzonderlijk en de bescherming is langdurig. De wax is geschikt voor alle soorten lak, ook metallic en transparante lakken en is zeer eenvoudig aan te breng…
9.5
11081 reviews

Extreme Nano Polishing Liquid Wax - 500ml

€15.49

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Door de Nano-technologie hecht deze wax zich beter aan de lak dan een normale wax. De glans is uitzonderlijk en de bescherming is langdurig.

De wax is geschikt voor alle soorten lak, ook metallic en transparante lakken en is zeer eenvoudig aan te brengen en uit te poetsen. Ultra fijne poeders verwijderen kleine krasjes en beschadigingen. De minuscule Nano-deeltjes binden de synthetische polymeren op moleculair niveau met het oppervlak, waardoor uw lakwerk een ongelooflijk duurzame en diepe glans krijgt. De Nano-Tech formule houdt de glans vast en zorgt voor een perfecte finish die maandenlang meegaat.

All specifications

Specifications

Product number: FG5612

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

3.5 out of 5 stars


0%

50%

50%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Gemiddeld

Heb de auto na de wasbeurt gepoets. De auto ziet er weer als nieuw uit of hij zo uit de showroom komt. Werk ook gemakkelijk ook.

Dhr. K. Grinwis - 13/01/2012

Beoordeling

De auto van de buurvrouw in de wax gezet ,de auto was roze geworden i.p.v. rood. Ze had kleuren wax rood gekocht van turtle, maar geen resultaat, het bleef roze. Toch maar even mijn eigen Turtle Wax Extreme Nano Polishing Liquid Wax en dat ging goed . Ik heb de auto weer rood gekregen, ik moest het wel een paar keer aanbrengen. Bij carclean zijn vele betere waxen tekoop maar deze doet ook z'n werk. Verder mooie beading , gewoon turtle ,redelijk goed spul dus.

GJ - 09/08/2009