Carclean.com organization Logo Deze wax is snel aan te brengen en is geschikt voor elk type lak. De formule is ontworpen zonder polijstmiddelen en laat geen witte resten achter. De vuil- en waterafstotendheid zijn uitzonderlijk. Turtle Wax Extreme Nano-Tech maakt gebruik van de nieu…
9.5
11080 reviews

Extreme Nano Speed Wax - 500ml

€13.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Deze wax is snel aan te brengen en is geschikt voor elk type lak.

De formule is ontworpen zonder polijstmiddelen en laat geen witte resten achter. De vuil- en waterafstotendheid zijn uitzonderlijk. Turtle Wax Extreme Nano-Tech maakt gebruik van de nieuwste Nano-technologie voor de beste glansversterkende wax. Ideaal voor een snel "showroom"-effect. Dit product houdt de glans lang vast en zorgt voor een perfecte finish met een langhoudende bescherming.

Nano Effect: Nano-Tech formules vergroten de werking van een wax op het oppervlak; doordat de deeltjes kleiner zijn is het werkoppervlak van de polijststof groter en dus zorgt het voor een gladdere en betere ‘finish’ aan de lak.

All specifications

Specifications

Product number: FG5613

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

3.5 out of 5 stars


0%

50%

50%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Fantastisch

Goede spray wax maar niet meer dan dat. Zelf vond ik het uitwrijven nou niet echt makkelijk gaan, je bent toch wel even bezig om alles weer op te doen, dus de term 'speedwax' klopt niet helemaal. Het ruikt wel heerlijk en de glans blijft inderdaad wel een tijdje zitten. Maar voor deze prijs zijn er zeker wel wat betere producten te vinden.

Maurice - 25/06/2011

Uitstekend

zeer gemakkelijk aan te brengen, geeft geen witte vlekken op kunststof; mooie glans en blijft zeer lang zitten (zeker 4 maanden).Goed product

dickens 58 - 04/02/2010