Carclean.com organization Logo Dé originele wax van Turtle Wax is hier verrijkt met PTFE (Teflon) voor een nog langdurigere bescherming! De wax is keihard en geeft een prima bescherming tegen weersinvloeden, UV-straling, pekel en roestvorming! Blijft vele wasbeurten zitten en is opl…
9.5
11080 reviews

PTFE (Teflon) Wax - 500ml

€12.49

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Dé originele wax van Turtle Wax is hier verrijkt met PTFE (Teflon) voor een nog langdurigere bescherming!

De wax is keihard en geeft een prima bescherming tegen weersinvloeden, UV-straling, pekel en roestvorming! Blijft vele wasbeurten zitten en is oplosmiddelvrij.

Door de PTFE afwerking voelt de auto uitermate glad aan, vuil en insecten kunnen moeilijk hechten waardoor uw auto langer schoon blijft en makkelijker schoon te maken is.

 

All specifications

Specifications

Product number: TTW9

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

3.33 out of 5 stars


0%

33%

67%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Beoordeling

Heb deze wax eens geprobeerd ........omdat het kan en vind deze wel makkelijk verwerken. ( stond in aanbieding ) Een mf-padje vochtig maken en zeeeeeeeeer dun aanbrengen : makkelijk uit te poetsen en een mooie beading . Waarom dan deze en geen andere : mijn auto wordt minstens elke maand in de wax gezet en dan voldoet deze dus prima. Omdat de wax oplosmiddelvrij is kan je deze makkelijk over een bestaande wax of sealant aanbrengen zonder dat je schrik moet hebben dat de onderliggende lagen "mengen" .

grandscenicman - 07/08/2012

Beoordeling

Op zich best wel een fijne wax, ik vind 'm zelfs wat beter dan de originele Turtle Wax, maar je moet het niet te lang laten drogen want dan krijg je het niet meer weggepoetst. Met een beetje Speed Wax krijg je het er wel weer af, maar dat zou niet moeten mogen vind ik.

Maurice - 29/06/2011

Beoordeling

Vergelijkbaar met de gewone wax (groene fles) maar zachter omdat deze minder slijpende ingredienten bevat. Houdt ook goed op gelakt kunststof (wieldoppen). Werking op slecht behandelde ondergrond is aanmerkelijk minder.

RedCat - 28/11/2009

Aanvullende producten

Aanvullende producten