Carclean.com organization Logo Speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van cabrio-daken. Een compleet systeem om het meest hardnekkige vuil en vlekken van uw cabrio-dak te verwijderen. Maakt uw dak weer als nieuw en beschermt tegen schimmelaanslag!
9.5
11082 reviews

SoftTop roof cleaner & conditioner

€26.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van cabrio-daken. Een compleet systeem om het meest hardnekkige vuil en vlekken van uw cabrio-dak te verwijderen.

Maakt uw dak weer als nieuw en beschermt tegen schimmelaanslag!

All specifications

Specifications

Product number: T5131

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

2.5 out of 5 stars


0%

0%

50%

50%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Fantastisch

Hoi, Ik heb dit product gebruikt op een softtop Ford streetKA, De reiniger reinigt niet zoals het op de verpakking staat , Schuimen doet hij wel goed maar dat is ook het enigste dat hij doet . De conditioner zou waterafstotend zijn ? Nu ofwel hebben ze er iets anders in dit product gegoten maar hier is het zeker niet waterafstotend in woord : Slecht Mijn beoordeling; Opzoek naar een goed product om je cabrio dak te reinigen ? Dit is het dus niet ...

Dominic - 29/08/2010

Geweldig

Heb dit gebruikt op een zwarte softtop voor een Beetle cabrio omdat ik niets anders meer had staan. Van te voren APC 1:4+borstel het dak schoon gemaakt+extractor erover; dat is het enige dat de stof echt goed schoonmaakt en weer mooi zwart maakt. Aansluitend de cleaner gebruikt, maar dat voegde niet veel meer toe. De conditioner werkt eenvoudig, en is in 4 (!) lagen opgebracht (elke laag laten drogen). De kap is in de regen NIET waterafstotend, dit in tegenstelling tot wat de verpakking beweert. Prima product voor de 'snelle' opfrisbeurt, maar ik zou andere producten adviseren uiteindelijk.

Tinus - 05/10/2009