Carclean.com organization Logo Valma AutoWax is een van de vertrouwde Valma wassen. Een handig product om de auto regelmatig mee in de was te zetten. Voor een snel, duurzaam en glanzend resultaat. Geschikt voor alle lakken. Valma AutoWax is met een vochtige doek gemakkelijk aan te b…
9.5
11081 reviews

Carnauba AutoWax - 250ml

€5.49

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Valma AutoWax is een van de vertrouwde Valma wassen. Een handig product om de auto regelmatig mee in de was te zetten. Voor een snel, duurzaam en glanzend resultaat. Geschikt voor alle lakken.

Valma AutoWax is met een vochtige doek gemakkelijk aan te brengen. Even laten drogen en vervolgens met Valma Poetsdoeken uitpoetsen. Regelmatig een schoon stuk doek gebruiken.

Dit product gaat uit ons assortiment. Op=op!

All specifications

Specifications

Product number: L23

Assured of a good purchase

Reviews

1 of 1 reviews

2 out of 5 stars


0%

0%

0%

100%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Gemiddeld

Voor de niet veel-eisende poetser een geschikt product vanwege de zeer lage prijs. Heb dit in mijn ''turtle-tijdperk'' ook veel gebruikt en was er toen altijd wel over te spreken, totdat ik in aanmerking kwam met de 'betere' waxen.. Standtijd is ongeveer 3 weken en geeft een redelijke glans. Voor mij (de veeleisende poetser) een no-go vanwege de slechte standtijd, en de onvriendelijke verwerking (met een natte doek aanbrengen? gigantisch veel wit stof tijdens uitpoetsen) Daarom van mij kant 2 sterren. Maar zoals gezegd, voor de wat minder eisende poetser zeker geschikt. Jorik.

JMeinen - 24/07/2011