Carclean.com organization Logo De noodoplossing bij lekke banden is Valma Tyre's Leaks. Tyre's Leaks dicht het lek en pompt de band op. Zo simpel was een lekke band nog nooit te verhelpen! Het voorwerp dat het lek heeft veroorzaakt uit de band verwijderen, Tyre's Leaks inspuiten, ri…
9.5
11082 reviews

Tyre's Leaks - 500ml

€13.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De noodoplossing bij lekke banden is Valma Tyre's Leaks. Tyre's Leaks dicht het lek en pompt de band op. Zo simpel was een lekke band nog nooit te verhelpen!

Het voorwerp dat het lek heeft veroorzaakt uit de band verwijderen, Tyre's Leaks inspuiten, rijden, klaar! Ideaal om in de auto te hebben. Valma Tyre's Leaks is niet geschikt voor grote gaten of scheuren en bij gaten op de zijkant van de band.

All specifications

Specifications

Product number: R24

Assured of a good purchase

Reviews

1 of 1 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Degelijk

Handig bij kleinere gaatjes in de band, of bij gaatjes in de bandwang. Werkt niet bij lekkages als gevolg van beschadiging van velgranden. Wel bij lekke ventielen. Voor grotere lekken in banden (schroeven of zo) niet voldoende. Dan heb je meer aan de setjes met boor, rupsje, vulcaniseermiddel en gasdrukpatronen. Bus altijd geheel leeg maken, beetjes werken niet.

RedCat - 28/11/2009