Carclean.com organization Logo Houd ScratchX bij de hand voor het snel verwijderen van lokale krasjes of andere imperfecties. Andere producten verbergen alleen deze imperfecties of bekrassen juist het oppervlak. De exclusieve micro-schuurkorrels van Meguiar’s ondersteunen ScratchX doo…
9.5
11081 reviews

ScratchX - 207ml

€16.79

% Old price €20.99 (20.01% saved)
In stock
  • Verwijdert snel krasjes/imperfecties
  • Geeft en uitzonderlijke hoogglans aan het oppervlak
  • Kan zowel handmatig als machinaal gebruikt worden
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Houd ScratchX bij de hand voor het snel verwijderen van lokale krasjes of andere imperfecties. Andere producten verbergen alleen deze imperfecties of bekrassen juist het oppervlak. De exclusieve micro-schuurkorrels van Meguiar’s ondersteunen ScratchX door de imperfecties snel te verwijderen en geven een uitzonderlijk hoogglans eindresultaat. Deze nieuwe formule kan zowel met de hand als met een Dual Action machine worden aangebracht en laat ook een lichte bescherming achter.

Niet geschikt voor matte oppervlakken.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: G10307
CLP/REACH Statements
H412: Harmful to aquatic life with long lasting effects.

Assured of a good purchase

Reviews

36 of 36 reviews

3.83 out of 5 stars


47%

22%

6%

17%

8%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Goed product

Ik heb alle parkeer- en instapschade prachtig weg kunnen werken op een Opel Corsa uit 2011. Soms voor 90%. Daarna collinite wax erover en prachtig. Zelfs in de zon;) De krassen waar je nagel in bleef hangen krijg je er niet mee weg - dit moet je spuiten. Echt voor een handproduct vond ik dit echt boven verwachting. Zelf een opzettelijke sleutelkras over de zijkant van de deur is grotendeels weggewerkt. Het haalt de dofheid uit de grootste krassen en werkt de kleine imperfecties goed weg! Simpel handpadje en een druppel per plekkie werkte top!

Steef - 14/05/2021

Werkt goed op niet al te harde lak (handmatig)

Product werkt fijn icm een handpad als de lak niet al te hard is en de krasjes/beschadigingen oppervlakkig. Bij harde lak pakt deze te weinig (ten minste met de hand dan toch) en is mijn ervaring dat het beter is om door te gaan naar bijvoorbeeld Meguiars Ultimate compound, die pakt wat harder.

Arno - 29/03/2021

Dhr.

Werkt helemaal niet van alles geprobeerd maar helaas geen gewenst resultaat zoals in de beschrijving stond vermeld. Ik zal het product ook aan niemand aanbevelen.

Mark - 29/03/2021

Een flinke tegenvaller

Valt erg tegen. Teleurstellend.

Armin - 22/02/2020

Onder verwachting

Heeft letterlijk het kleinste krasje niet weg gehaald. Zonde van het geld

Eline - 26/06/2019

Niet het resultaat waarop gehoopt

Een half uur met een microvezeldoek en dit product zitten werken op een kras (kras was niet erg diep, zelf niet voelbaar dus niet door de lak) maar het resultaat was amper zienbaar. Een kleine verbetering ten opzichte van voordien maar verwaarloosbaar... Jammer, een beetje weggesmeten geld wat mij betreft. Geen aanrader.

Jordy - 07/06/2019

Meguiars scratch x 2.0

Absoluut waardeloos spul , 18,00 euro weg gegooid geld

Kees de jong - 13/05/2019

Waardeloos...

Héél fijne haarkrasjes op zijkant bumper -zilver metallic BMW 4-reeks. Algemene vuistregel mbv de vingernagel = als deze blijft "haken" in de kras is hij te diep. Deze krasjes VOELDE ik zelfs niet met de vingernagel (laat staan vasthaken) en nog krijgt deze "scratch remover" deze haarkrasjes na 2 behandelingen met flink boenen niet weg?? Mogelijks hebben andere mensen betere resultaten met machinaal boenen maar voor mij 17€ weggesmeten geld...

Yves Neels - 10/04/2019

Fantastisch

Als eerste stap met een DAP 900 mee gewerkt op een oldtimer BMW 2002. Gewerkt met blauwe 3M wafle pad. Nadien met monello mezzo en finale. De mat geworden lak was weer in topconditie, de waskrassen helemaal) en vogelpoepvlekken waren (zo goed als) weg. De eigenaar was supertevreden. Afgewerkt met een glaze (PBW diamond) en gewaxed met collinite.

Staf - 15/10/2016

Beoordeling

Gebruikt op zwarte Audi lak. In eerste instantie met de hand poetsen zag ik weinig effect op de kras, maar met een polijstpad erbij was de kras aardig verdwenen!

Patrick - 26/10/2015

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten