Carclean.com organization Logo Een mix van Hi-Tech en High-Class dat is Mothers Reflections, voor de échte enthousiasteling! Reflections behoort tot de laatste generatie voor lakonderhoud. Mothers claimt dat dit de beste wax op de markt is. Geavanceerde vloeibare hoogglans polymeren…
9.5
11081 reviews

Reflections Advanced Car Wax - 473ml

€23.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Een mix van Hi-Tech en High-Class dat is Mothers Reflections, voor de échte enthousiasteling!

Reflections behoort tot de laatste generatie voor lakonderhoud. Mothers claimt dat dit de beste wax op de markt is. Geavanceerde vloeibare hoogglans polymeren zijn gemixt met milde cleaners. Het product is gemakkelijk in gebruik en geeft een super wetlook die lang blijft zitten. Om het helemaal af te maken kan je deze wax 'toppen' met Reflections Top Coat!

All specifications

Specifications

Product number: 10016

Assured of a good purchase

Reviews

6 of 6 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Zeer tevreden

Deze had ik nog staan. Ik wilde eerst de ulitmate liquid wax van meguiar's opmaken. Vandaag dus beide producten gebruikt. Makkelijk uit te buffen. Op zwarte auto een zeer mooi resultaat. Benieuwd naar de standtijd. Beloofd veel goeds n.a.v. de vorige reviews. De prijs is wel schrikbarend omhoog gegaan van dit product.

Aron W.K. - 15/11/2018

Een van de allerbeste waxes in zijn klasse

Ik heb nu al een groot aantal waxes geprobeerd en deze kocht ik in de eerste instantie in de aanbieding om een wax achter de hand te hebben die ik kon gebruiken als ik vrienden had die ook even hun auto wilde wassen. Zodat ik niet mijn dure waxen hoefde te gebruiken. Maar al snel viel het mij op dat deze wax de glans van veel duurdere waxen verslaat. Sterker nog onder de €50 vind je geen betere glansmaker behalve king of gloss. Maar die is weer veel moeilijker aan te brengen. Dit is zo een altijd succes wax!!! Absolute aanrader!! Spoedig maar een tweede bestellen plus topwax van Mothers.

Alex H - 13/07/2018

Beoordeling

Top product. Makkelijk duun op te brengen. Peffect resultaat.

László Pataki - 19/10/2012

Beoordeling

Het lijkt er inderdaad op dat dit de beste wax is die ik heb gebruikt. Het glanst werkelijk week na week na week etc. zonder dat er een wasbeurt aan te pas is gekomen. Impressed.

Review - 19/03/2012

Beoordeling

Vandaag mijn oranjerode (Tango) Ford Focus in de wax gezet. Oei wat is hij mooi geworden. Geweldige glans. Rood is niet de gemakkelijkste kleur. Top resultaat. Makkelijk te verwerken en het niet vlekken op zwart rubber of kunststof is ook heel erg prettig.

Dhr. John de Vries - 31/10/2011

Topkeuze

Ik heb dit product gebruikt voor mijn Seat Leon FR en ben zeer tevreden over het resultaat. Zonder teveel druk te gebruiken zeer makkelijk smeerbaar en het resultaat is in een woord: PERFECT.

FR-Z - 16/11/2007

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten