Carclean.com organization Logo Een mix van Hi-Tech en High-Class dat is Mothers Reflections, voor de échte enthousiasteling! Reflections Advanced Top Coat is ontworpen als de laatste stap voor het verkrijgen van een super hoogglans-effect! Top Coat bevat geen cleaners en kan gebruik…
9.5
11081 reviews

Reflections Advanced Top Coat - 473ml

€14.99

% Old price €23.99 (37.52% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Een mix van Hi-Tech en High-Class dat is Mothers Reflections, voor de échte enthousiasteling!

Reflections Advanced Top Coat is ontworpen als de laatste stap voor het verkrijgen van een super hoogglans-effect! Top Coat bevat geen cleaners en kan gebruikt worden bovenop elk type autowax, sealer of 'glaze', bijvoorbeeld ideaal over de Reflections Car Wax. Het product bevat naast natuurlijk waxen ook synthetische polymeren voor nog meer glans, diepte en bescherming.

All specifications

Specifications

Product number: 10116

Assured of a good purchase

Reviews

6 of 6 reviews

4.33 out of 5 stars


67%

17%

0%

17%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Reflections Top Coat maakt het verschil!

Ik gebruik het als Top Coat naast het toch al nagenoeg onovertroffen Dark Angel Wax. Zeer gemakkelijk aan te brengen met de Dab 900+ en real easy uit te poetsen. Met een wetlook en glansdiepte die ik eerder nog niet heb kunnen krijgen op mijn auto. Écht een aanrader!

Roel de Smit - 07/04/2019

Beoordeling

Ik heb dit product gebruikt over een waslaag van Collinite Marque d'Elegance Wax 915 na gebruik van de top-glaze voor donkere lak van Poorboys World: "Black Hole". Makkelijk op te brengen en (relatief) eenvoudig uit te poetsen. Werkelijk een topresultaat: diepe, bolle glans en vette "wetlook" met een uitstekend hydrofoob afparelings-effect. Prachtig, een regelrechte aanrader!

Bert K. uit Groningen - 02/09/2014

Beoordeling

Tijdens gebruik ontstaat er op de rode pad een korrelige structuur. Daarnaast blinkt de dop niet uit in degelijkheid, deze komt soms los.

Jos - 14/11/2011

Topkeuze

Wederom een wax die vraagt om gebruikt te worden!! Ben altijd blij als ik een produkt van dit merk op het forum zie verschijnen!! Supermakkelijk aan te brengen en ook zeer goed op te blinken!!

grandscenicman - 14/06/2011

Acceptabel

Dit is echt een verbetering als je op zoek bent naar nog meer glans! Zorgt voor een superspiegelend effect, zeker op zwarte lak. Mijn Passat was al gepoetst met Black-hole, Ex-P en Natty's. En de laatste keer met de middelen van Wolfgang. Het bijna niet te geloven dat het dan nog dieper kan glanzen, maar dat gebeurt echt. Superspul! Poetst ook heel makkelijk uit.

Dhr. Wim Vos - 23/06/2010

Fantastisch

Geweldig product! Op aanrader van Tim om te gebruiken als extra waxlaag.

autogek - 09/04/2008

Aanvullende producten

Aanvullende producten