Carclean.com organization Logo Dode insecten en teer van de straat blijven gemakkelijk op uw auto plakken. Wanneer ze niet verwijderd worden, hechten ze zich aan uw lak, waardoor ze beschadigingen en vlekken kunnen veroorzaken. Dit product is speciaal ontwikkeld om deze substanties ge…
9.5
11082 reviews

Gold Class Bug and Tar Remover - 473 ml

€11.99

% Old price €14.99 (20.01% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Dode insecten en teer van de straat blijven gemakkelijk op uw auto plakken. Wanneer ze niet verwijderd worden, hechten ze zich aan uw lak, waardoor ze beschadigingen en vlekken kunnen veroorzaken. Dit product is speciaal ontwikkeld om deze substanties gemakkelijk en veilig te verwijderen voordat er schade veroorzaakt wordt.

All specifications

Specifications

Product number: G10716
CLP/REACH Statements
H319: Causes serious eye irritation.

Assured of a good purchase

Reviews

17 of 17 reviews

1.76 out of 5 stars


0%

12%

0%

41%

47%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Beoordeling

Waardeloos spul het laat meer vlekken achter dan dat je er vliegjes mee weg haalt. Als je dit op je auto spuit is het er bijna niet zonder veel kracht af te halen. Het is erg vet. Ik heb na 1x gebruik op mijn auto de auto direct kunnen wassen en flink moeten boenen om het er weer af te krijgen. Na 1x gebruik direct het chemische afval in.

Danny Huisman - 11/08/2014

Geweldig

Oei, oei, al die negatieve commentaar. Heb het verleden week gebruikt op een witte alfa spyder. Ging re'delijk goed, zijkanten zaten vol met zwarte puntjes (ik vermoed vliegdroppings) Ingespoten op een nog natte auto, produkt niet ingewerkt maar zo efjes erop gelaten en dan met een nog natte in shampoo gedrenkte handschoen afgenomen (dit alles na de gewone wasbeurt natuurlik). Misschien iedereen zo eens proberen :-s

Edwin Devos - 05/04/2014

Beoordeling

Wat een vettige smurrie! Laat enorm witte plekken na die moeilijk te verwijderen zijn van plastic etc. En doet maar matig zijn werk op vliegresten e.d. Je hebt veel meer werk om het te verwijderen dan dat het zijn werk doet. Gaat rechtstreeks de vuilbak in!

Dirk Delvaux - 27/02/2013

Beoordeling

Heb dit ook ooit eens gekocht en zelfde ervaring als de rest. Heel vies goedje indien het in contact komt met kunststof. Een echte afrader

Antoine - 11/09/2012

Beoordeling

WAT EEN ROMMEL!! Vorige maand gekocht, gesprayd en nog steeds tussen de nieren etc etc..... AFRADER

Saylesh Casper - 23/06/2012

Beoordeling

Ik heb na een reisje door Frankrijk gemaakt en had wat dode insecten op de auto zitten. Dit spul is niet te verwerken, wat een zooi en het werkt niet.

B. Lekkerkerker - 15/06/2012

Redelijk

De Bug&Tar remover werkt opzich wel redelijk. Mijn ervaring is dat het niet verstandig is om direct op de lak aan te brengen, het spettert nogal doordat het een dikke substantie is en is moeilijk te verwijderen van ongelakte kunststof delen. Tip: breng het aan op een microvezeldoek en neem dan het gewenste (gelakte) oppervlak ermee af. Let wel; het tast de waxlaag aan.

IbizaSigno - 02/02/2012

Beoordeling

Ook hier staat nog bijna een volle fles in het schap stof te vergaren. Dit product laat een hele hardnekkige, moeilijk te verwijderen witte waas achter op lak en zwarte kunststof delen. tel daar de minimale werking bij op en je hebt een zeer slecht product.

Kenny - 13/06/2011

Voor verbetering vatbaar

Fles gisteren weg gegooid. Elke keer dat ik naar m'n auto kijk zie ik weer witte spetters op zwarte kunsstof delen. Slecht product van Meguiar's.

Emile - 11/08/2009

Degelijk

Wat een grafbende is dit zeg! De witte spikkels op m'n motorkap, bumper en vooral de mistlampkappen zijn een doorn in m'n oog en ik raad iedereen dus ook aan deze troep NIET te kopen. Een zware misser van Meguiars! Grtz, Wesley

Scoobylover - 14/07/2009

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten