Carclean.com organization Logo Het enige veilige product dat vervelende geurtjes effectief neutraliseert. In plaats van de geur voor korte tijd te verdoezelen met geurverfrisser, pakt het product die aan zodat deze permanent verdwijnt. Geurtjes van tabak, eten en huisdieren worden ing…
9.5
11081 reviews

Gold Class Car Odor Eliminator - 296ml

€6.50

% Old price €8.12 (19.95% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Het enige veilige product dat vervelende geurtjes effectief neutraliseert. In plaats van de geur voor korte tijd te verdoezelen met geurverfrisser, pakt het product die aan zodat deze permanent verdwijnt. Geurtjes van tabak, eten en huisdieren worden ingekapseld en verdampen zodat ze niet terug kunnen komen.

All specifications

Specifications

Product number: G2310

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

4.25 out of 5 stars


25%

75%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Voldoende

een Golf met interieur waarin gerookt is, hiermee behandelt. Na de eerste behandeling kwam de geur na een aantal (warme)dagen lichtjes terug. Met hetzelfde flesje het interrieur nog een tweede behandeling gegeven en ruik nu nog nauwelijks iets van rooklucht. Hoe het over een half jaar is kan ik nog niet zeggen . De geur vind ik neutraal , en fris.

Mevr. Marja Oosterhof - 05/08/2009

Beoordeling

In mijn ervaring net zo effectief als Febreze e.d. , maar ruikt wel 10x zo lekker. Luchtje trekt overigens snel (helaas, zeg ik) weg.

rickk - 01/11/2008

Beoordeling

Goed product, alleen is niet geschikt voor auto's met leren stoelen en oppervlakken, mag enkel ook op vezels gesprayd worden.

ElCid - 12/02/2008

Beoordeling

Prima spul om de auto steeds weer lekker fris te laten ruiken! Meguiar's was denk ik de eerste die hiermee kwam, een product wat de geur neutraliseert i.p.v. het te camoufleren met een ander (opdringerig) parfum. En inmiddels zijn er ook andere (goedkopere) producten uit de drogist of supermarkt die claimen hetzelfde te doen, maar die spuitbussen laten meestal een (penetrante) geur achter, en doen niet wat dit product wel doet: de auto écht fris laten ruiken zonder zelf een geur achter te laten. Als je het verstuift komt er een lichte, frisse geur vrij die totaal niet opdringerig is, en na gebruik ruikt de auto gewoon fris en schoon, en niet naar een of ander parfum. Aanrader!

Sven - 10/02/2008