Carclean.com organization Logo Speciaal ontwikkeld voor de meest heldere ramen en tegen het meest taaie vuil. De vergevorderde technologie maakt het mogelijk deze glasreiniger aan te bieden, die nog beter reinigt en geen strepen of vegen nalaat. Veilig voor alle glastinten en vrij van…
9.5
11095 reviews

NXT Generation Glass Cleaner - 710 ml

€10.39

% Old price €12.99 (20.02% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Speciaal ontwikkeld voor de meest heldere ramen en tegen het meest taaie vuil. De vergevorderde technologie maakt het mogelijk deze glasreiniger aan te bieden, die nog beter reinigt en geen strepen of vegen nalaat. Veilig voor alle glastinten en vrij van ammoniak.


Dit product is door Meguiar's vervangen voor de Perfect Clarity Glass Cleaner.

All specifications

Specifications

Product number: G13324

Assured of a good purchase

Reviews

29 of 29 reviews

4.41 out of 5 stars


59%

31%

7%

0%

3%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Beoordeling

Ik had gedacht dat het goed zou werken, maar helaas, valt echt tegen. Er zit inderdaad een waas op en veel vlekjes gaan niet weg. Ook niet met stevig boenen. Tegenvaller!

MJP Uit De Weerd - 13/06/2012

Aanbevolen

Op zich een goede reiniger, echter als ik in het donker rijd dan zie ik toch een soort waas in het raam als de lichten van de tegenliggers op schijnen, is dit dan een kwestie van niet goed schoongemaakt?

Dhr. K. Veenstra - 04/03/2012

Standaard

Beste ruitenreiniger die ik ooit heb gehad. ik spuit een beetje op een MF sponsje en wrijf de ramen in. daarna uitpoeten met een MF doek en super super super super schoon zonder 1 streep. het raam wordt ook een beetje waterafstotend inderdaad. Prima product!

Mossel - 01/11/2011

Standaard

Maakt streeploos schoon, lijkt ook wel voor korte tijd een soort van waterafstotende werking te hebben (niet te vergelijken met Rain x, maar toch...) ruikt inderdaad ook lekker:)!

Dhr. K.J. van Kleef - 13/09/2011

Standaard

Per fles best prijzig, maar is zuinig in gebruik. Maakt streeploos schoon. Ruikt ook nog eens lekker. Dus weg met die Glassex en gewoon proberen.

FRfreak - 16/08/2011

Topkeuze

Dit spul maakt geweldig goed schoon, ik weet niet of er betere verkrijgbaar is. Enige nadeel is dat het wel duur is voor de hoeveelheid die je krijgt.

Roeland - 15/06/2011

Eerste klas

Ben ook een tevreden gebruiker. Gewoon een heel goede ruitenreiniger, reinigt goed zonder strepen en riekt lekker. Voor mij een blijver, beter kan ik mij niet voorstellen... Enig nadeel is de prijs, toch wel prijzig voor dit soort product.

Dhr. Tim Hendriks - 18/05/2011

Topkeuze

Reinigt eenvoudig en effectief je ruiten, zowel binnen als buiten. Geen strepen, echt geweldig. Onder lagere temperaturen slaat het spul wel "vettig" uit in alle kleuren van de regenboog. Dit trekt echter vanzelf weg.

Erik - 16/04/2011

Topkeuze

Erg mooi product. Even op een Even Coat applicator spuiten en dan goed uitwrijven. Nadrogen met een MF doek. Het resultaat mag er wezen, streeploze ramen... precies zoals beloofd.

Dhr. R de Jong - 20/03/2011

Redelijk

Ruit wordt mooi en eenvoudig schoon. Wel de indruk dat tijdens een regenbui de ruit nog wat mat trok maar na een half uurtje in de regen te rijden werd de ruit mooi schoon en trokken de ruitenwissers geen waas meer maar direct mooi schoon. Mogelijk dat dit nog kwam door achtergebleven was van eerdere wasbeurten. Ga ik nog testen. Voor nu dus even 4 sterren.

Paul01 - 17/10/2010

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Meguiars
Glass Duo Fiber Super Towel
€13.21 €10.57
Out of stock

Alternatieve producten