Carclean.com organization Logo Ontwikkeld voor een nog langere duurzame glans op hedendaags vinyl, rubber en kunststof onderdelen. NXT Tech Protect gebruikt Engineered Synthetic Polymers (ESP) om alle vinyl, rubber en kunststof oppervlakken te reinigen, voeden en beschermen. Het produ…
9.5
11080 reviews

NXT Generation Tech Protect - 710 ml

€13.01

% Old price €16.26 (19.99% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Ontwikkeld voor een nog langere duurzame glans op hedendaags vinyl, rubber en kunststof onderdelen. NXT Tech Protect gebruikt Engineered Synthetic Polymers (ESP) om alle vinyl, rubber en kunststof oppervlakken te reinigen, voeden en beschermen.

Het product gebruikt de hoogste concentratie van ESP's in combinatie met gepatenteerde anti-ozonbestanddelen om de beste hedendaagse alles-in-één beschermer op de markt te zijn.

All specifications

Specifications

Product number: G12924

Assured of a good purchase

Reviews

5 of 5 reviews

4.2 out of 5 stars


40%

40%

20%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Gemiddeld

Mooier dan dit heb ik nog niet gezien. Maakt alle plastic dieper van kleur en met een mooie halfmatte glans. Dashboards, alle kunststoffen en hoewel het er niet voor bedoeld is ook bumpers e.d. Echt overal op te gebruiken, ook leer e.d. Heel weinig van nodig.

Dhr. Wim Vos - 23/06/2010

Beoordeling

Ik ben het helemaal eens met Scoobylover. Ik heb er een pad bij gebruikt om het op te brengen. Dan heb je maar een klein beetje nodig om de delen in te smeren.

Nathalie - 27/07/2009

Redelijk

Product geeft een mooie matte look op je dashboard. Vind alleen de spraykop niet ideaal. Komt teveel en 'ongecontroleerd' vloeistof uit. Ruikt heerlijk.

Emile - 12/07/2009

Degelijk

Ik heb met dit product bijna de hele binnenkant van m'n auto behandeld (met uitzondering van de bekleding, de hemel, de matten en de ramen natuurlijk). Het dashboard, de deurpanelen en de binnenkant van de raamstijlen lijken als nieuw en ook de rubbers van de ramen en deuren zien er weer goed uit. Heb 't ook op de pookzak en handremzak gespraid en deze zien er weer gezond en gevoed uit. Al met al een goed product dus.

Scoobylover - 21/04/2009

Uitstekend

Ik heb zeer goede ervaringen met dit middel, zwart wordt weer diepzwart! Zeer eenvoudig in gebruik! Kopen maar...!!

Marcel - 23/03/2008