Carclean.com organization Logo De Versa-Angle Ultra Plush Wash Mop is speciaal ontworpen om grote oppervlakken op voertuigen snel en efficiënt te reinigen. De comfortabele telescopische grip is eenvoudig tot anderhalve meter te verlengen, terwijl een multi-diagonaal draaibaar scharnie…
9.5
11081 reviews

Ultra Plush Wash Mop

€21.95

% Old price €27.44 (20.01% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Versa-Angle Ultra Plush Wash Mop is speciaal ontworpen om grote oppervlakken op voertuigen snel en efficiënt te reinigen. De comfortabele telescopische grip is eenvoudig tot anderhalve meter te verlengen, terwijl een multi-diagonaal draaibaar scharnier op de kop in iedere natuurlijke hoek gezet kan worden. De super zachte, super dikke wasborstel is geschikt voor alle laktypen en is machine wasbaar. Tevens is er een vervangbare wasborstel beschikbaar.

All specifications

Specifications

Product number: X1190

Assured of a good purchase

Reviews

1 of 1 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Eerste klas

Heb deze speciaal gekocht om makkelijk het dak van de wagen mee te doen. Je hoeft niet rond te gaan,vermits je heel de breedte van het dak van 1 kant kan doen!! Zo hoef ik tijdens het "wassen" geen bankje te zetten aan de zijkant om het dak goed proper te krijgen. 4 omdat de "zool" te stijf is en niet alle contouren kan volgen,maar een goede aanwinst is het zeker.

grandscenicman - 30/06/2011