Carclean.com organization Logo Deze washandschoen sluit goed aan om uw hand. Voor het wassen van uw auto met de meeste feeling! De zachte microvezels zijn slijtvast en de handschoen is dan ook geschikt voor het reinigen van licht vervuilde oppervlakken, nadat het ergste vuil verwijd…
9.5
11082 reviews

Washandschoen Microvezel - Fijne vezel

€5.49

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Deze washandschoen sluit goed aan om uw hand. Voor het wassen van uw auto met de meeste feeling!

De zachte microvezels zijn slijtvast en de handschoen is dan ook geschikt voor het reinigen van licht vervuilde oppervlakken, nadat het ergste vuil verwijderd is.

All specifications

Specifications

Product number: CC014

Assured of a good purchase

Reviews

5 of 5 reviews

3.4 out of 5 stars


20%

20%

40%

20%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Geweldig

Ik zocht een handschoen voor de wielen, dat is deze geworden. Twijfelde nog om een Action o.i.d. microfiber handschoen te halen, maar vond dergelijke handschoenen er belabberd uitzien. Ben blij dat ik voor deze heb gekozen, de kwaliteit is echt beduidend beter. Zou mooi zijn als ie een tijdje meegaat.

Tim - 10/08/2016

Eerste klas

Rekening houdend met prijs goede mitt, gebruik deze voor velgen en vindt hem minstens zo goed als meguiars. Geen last van scheuren ed

Dimitri Bonne - 16/05/2014

Beoordeling

Goed genoeg voor de onderste delen van de carrosserie. Ook is er één in gebruik voor de velgen. Ik vindt hem zwaar werken. Voor de carrosserie gebruik ik de Meguiar's handschoen.

Fouke Scholtens - 04/10/2012

Topkeuze

Ik heb deze eens gekocht in een winkel in de buurt en ben er wel tevreden mee. Een vriend van mij heeft ook een gekocht en die van hem begon na de tweede keer al te scheuren. Ik heb er nog geen problemen mee en vind hem goed zitten. Voor zijn prijs is hij wel aan te raden.

hondasport - 17/10/2010

Beoordeling

Een goedkope washandschoen maar niet erg degelijk. Na 1x wassen zat er al een gat in de handschoen. De microvezelstructuur is wel erg prettig en door het handschoen-model heb je meer feeling als je je auto wast ipv een spons. Een redelijke keus als je geen breed budget hebt. Ik ben nu aan het sparen voor een degelijker model :)

Satish Doekhie - 23/11/2007