Carclean.com organization Logo Mooie glans en langdurige bescherming met Commandant 7. Deze oranje Commandant is perfect voor het poetsen van alle soorten lak, inclusief metallic, en bovendien geschikt voor regelmatig gebruik. Met Commandant Super Wax 7 geef je je auto, boot of carava…
9.5
11082 reviews

Super Wax nr. 7 - 500gr.

€16.99

In stock
  • Biedt mooie glans en langdurige bescherming
  • Perfect voor het poetsen van alle soorten lak, inclusief metallic
  • Zowel machinaal als handmatig te gebruiken
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Mooie glans en langdurige bescherming met Commandant 7. Deze oranje Commandant is perfect voor het poetsen van alle soorten lak, inclusief metallic, en bovendien geschikt voor regelmatig gebruik. Met Commandant Super Wax 7 geef je je auto, boot of caravan langdurige glans en een beschermlaag die bestand is tegen alle invloeden van buitenaf. Deze was is speciaal ontwikkeld voor gebruik met een poetsmachine, maar is ook uitstekend met de hand te gebruiken. Vrij van oplosmiddelen. Ideaal als het te behandelen oppervlak pas gespoten is.

Voorheen Commandant Cream Wax nr.7

All specifications

Specifications

Product number: 1830596
  • Inhoud: 500gr.

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

4 out of 5 stars


33%

33%

33%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Fantastisch

Met een pad krijg je al snel een dikke 'vette' laag en het kost veel tijd om het uit te wrijven. Geeft de auto helaas maar van korte duur een goede bescherming waardoor je al snel aan een volgende beurt toe bent. Tijd om weer een ander potje uit te proberen.

Johan Penning - 14/04/2013

Beoordeling

Ik gebruik deze ouderwetse creamwax op mijn oldtimer, een Trabant. Met deze was krijg ik de mooiste en diepste glans van alle wax soorten die ik geprobeerd heb. De lak die op mijn auto zit is de originele, dank nummer 7 als nieuw.

Tim Keil - 10/06/2012

Aanbevolen

Het product is vrij vast (hard) het is moet dus zorgvuldig aangebracht worden om niet een te dikke laag te krijgen. Het product droogt snel op zodat je het snel weer uit kan poetsen. Omdat de was vrij hard is blijft hij langdurig zitten en heb je dus lang resultaat.Er ontstaat een diepe glans.Ik heb het product gebruikt op de kleur blackmagicpearl van vw (zwart metallic) in de avond (geen zon) bij 20 graden. Ik denk dat prijs kwaliteit verhouding van dit product erg goed is.

oholtman - 10/06/2011