Carclean.com organization Logo In navolging van de Incredimitt en Incredisponge is er nu de Microfiber Madness Incredipad met hetzelfde formaat als de Incredimitt maar dan zonder manchet. Het oppervlak is groter dan de Incredisponge waardoor grotere vlakken nog makkelijker en sneller…
9.5
11493 reviews

Incredipad Wash Pad

€14.49

In stock
  • Groot formaat voor een sneller wasproces
  • Dik foam voor extra sop
  • Extreem zacht en veilig
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

In navolging van de Incredimitt en Incredisponge is er nu de Microfiber Madness Incredipad met hetzelfde formaat als de Incredimitt maar dan zonder manchet. Het oppervlak is groter dan de Incredisponge waardoor grotere vlakken nog makkelijker en sneller gereinigd kunnen worden.

De speciale mix van vezels zorgt voor een goede reiniging en glijvermogen. De vezels laten vervuiling tijdens het spoelen gemakkelijk los. De Incredipad is machine wasbaar op maximaal 60 graden, centrifugeren op de laagste stand.

Gebruik de Incredipad bij voorkeur met het bekende 2-emmer systeem: 1 emmer sop en 1 emmer met schoon water waar de washpad elke keer in uitgespoeld wordt voordat er opnieuw sop wordt gepakt.

Ook verkrijgbaar als washmitt of spons: Incredimitt & incredisponge!

Geleverd in zip-lock zak om de washpad stofvrij te bewaren tot de volgende wasbeurt (nooit nat opbergen!).

All specifications

Specifications

Product number: MM-13
  • Formaat: 20cm lang en 16cm breed

Assured of a good purchase

Reviews

17 of 17 reviews

4.71 out of 5 stars


82%

6%

12%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Fijne pad

De washpad bevalt erg goed, voorheen gebruikte ik altijd een handschoen maar dit werkt net zo goed en misschien nog wel beter! De washpad is erg fijn in gebruik, lekker dik en neemt goed schuim tot zich, verder is die erg zacht!

Yori - 29/08/2023

Geweldig

In één woord: geweldig. Wil niets anders meer, denk niet dat ik ooit nog washandschoenen zal gebruiken voor het normale werk. Het formaat is perfect om ook nog netjes langs/achter deurklinken en spiegels etc. te kunnen gaan.

Jan - 14/07/2023

Stevig en fijn

Wat een ontzettend fijne washpad. Ligt lekker in de hand, heeft een stevige foamvulling waardoor de pad veel water/foam opneemt. Glijdt lekker over de lak heen. Ik ben tevreden!

Jurjen - 18/06/2023

Alternatieve producten

Alternatieve producten