Carclean.com organization Logo California Gold Clay Bar Paint Saving System Professionele detailers gebruiken klei om vastzittend vervuiling veilig van de lak te verwijderen. De klei is veilig voor uw lak, maar is sterk genoeg om vastzittend vuil zoals boomsappen, industrieel vuil, en…
9.5
11558 reviews

California Gold Clay Bar Paint Saving System (kit) 07240

€29.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

California Gold Clay Bar Paint Saving System

Professionele detailers gebruiken klei om vastzittend vervuiling veilig van de lak te verwijderen. De klei is veilig voor uw lak, maar is sterk genoeg om vastzittend vuil zoals boomsappen, industrieel vuil, en sprayresten van lak te verwijderen. Na behandeling zal uw lak spiegelglad aanvoelen.

Deze nieuwe kit bevat in plaats van 1 stuk klei (80gram) nu twee keer zoveel klei, maar liefst 160 gram klei wordt er meegeleverd (dus 2x80gram).

Een microvezeldoek van 38x38cm is meegeleverd. Hiernaast wordt er een 473ml fles van de Showtime Quick Detailer Spray meegeleverd.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: 07240

Assured of a good purchase

Reviews

37 of 37 reviews

4.3 out of 5 stars


49%

35%

14%

3%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Uitstekend

Reinigt minder goed dan de klei van Meguiars. Wel fijne klei om mee te werken.

Jeroen - 25/08/2016

Acceptabel

Ik ben een beginner met het gebruik van clay bars. Deze set bevat alles wat je nodig hebt, dus ideaal voor beginners. Filmpje was voldoende informatief om direct aan de slag te gaan. De clay bar is redelijk zacht en tijdens koud weer goed te gebruiken. Ik heb een zwaar verontreinigde auto behandeld waar zwarte spikkels op zaten die er met gewoon wassen niet vanaf gingen (waarschijnlijk hars). Met de klei was het zo verdwenen. Aanrader!

JorritJ - 05/02/2016

Standaard

Eerder heb ik altijd witte klei van Meguairs gebruikt. In verhouding tot die klei is de klei van Mothers erg zacht en neemt het minder vuil op. De bijgeleverde detailspray ruikt erg lekker (kaneel ofzo) maar laat een melkachtige substantie achter op de lak. Even ontvetten voor het polijsten is dus belangrijk! Voordeel is wel dat het makkelijk te kneden is, omdat de klei zachter is. Pluspunten: makkelijk te kneden, lekker geurtje, reinigt voldoende tot goed Minpunten: reinigt matig in verhouding tot andere clays, detailspray laat substantie achter, klei begint eerder te brokkelen bij langdurig gebruik

Michiel Janssen - 14/08/2015