Carclean.com organization Logo In deze set zit alles wat u nodig heeft om uw banden te reinigen, te beschermen en een mooi egaal zwart uiterlijk te geven. Met deze set krijg je bijna 25% korting op de verkoopprijs! Inhoud: Mothers Tire Brush, een harde borstel om grondig de ban…
9.5
11528 reviews

Mothers Wax Back to Black Tire Care Set

€23.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

In deze set zit alles wat u nodig heeft om uw banden te reinigen, te beschermen en een mooi egaal zwart uiterlijk te geven. Met deze set krijg je bijna 25% korting op de verkoopprijs!

Inhoud:

 

All specifications

Specifications

Product number: 100666

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

3.33 out of 5 stars


0%

33%

67%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Aanbevolen

Borstel is heel handig, product werkt goed maar sprayer knoeit nogal. Beter handmatig op doek aanbrengen.

M Van Rozen - 22/09/2015

Topkeuze

Zeer goede set en bij het opspuiten van de cleaner zie je het witte foam al donkerbruin worden. Het vuil op de banden wordt zeer grondig verwijderd. De borstel is ook zeer praktisch in gebruik vanwege zijn vorm, de cleaner kan hiermee nog beter worden ingewreven/verdeeld worden. Van de doorzichtige spray(naturally black) deed helaas na één keer spuiten de sprayer het niet meer. Echter heb ik zonder problemen bij mijn eerstvolgende bestelling een sprayer meegestuurd gekregen. Dus goed opgelost. Na de naturally black worden de banden weer als nieuw, bij mijn oudere achterbanden waren wat extra behandelingen nodig met de naturally black om het gewenste effect te krijgen. Ik adviseer wel om de doorzichtige naturally black tire shine op te brengen met een dressing applicator omdat bij mij wat vlekjes op de velg bleven zitten bij opdrogen van dit product op de velg. Dit is er wel weer uit te poetsen maar dat kost weer extra werk en kan voorkomen worden met de applicator.

Evert van der Linden - 28/10/2014

Beoordeling

Mooie voordelige set. Echter ging het spuitsysteem bij het eerste gebruik van de Mothesr back to black tire shine stuk. Ondanks dat ik hem gewoon op open had gezet.

Ruud - 11/05/2013