Carclean.com organization Logo Mothers® Aluminum Wheel Cleaner is samengesteld om ongecoat gepolijst aluminium en geanodiseerde velgen veilig en gemakkelijk schoon te maken. Maar ook gespoten, kleurgelakte, blank gelakte, stalen, meerdelige, chromen, custom of door de fabriek gecoate…
9.5
11527 reviews

Polished Aluminum Wheel Cleaner - 710ml

€12.25

In stock
  • Reinigt veilig gepolijst aluminium en geanodiseerde velgen
  • Eenvoudig te gebruiken, opsprayen en afspoelen
  • Weekt hardnekkig vuil los
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Mothers® Aluminum Wheel Cleaner is samengesteld om ongecoat gepolijst aluminium en geanodiseerde velgen veilig en gemakkelijk schoon te maken.

Maar ook gespoten, kleurgelakte, blank gelakte, stalen, meerdelige, chromen, custom of door de fabriek gecoate velgen en wieldoppen knappen er enorm van op.  De formule van simpelweg opsprayen en afspoelen dringt diep door in remstof, vet en modder. Het lost vuil op en weekt het los van de ondergrond, waardoor je het zonder moeite weer afspoelt.

All specifications

Specifications

Product number: 06024
Hazard Information
H314: Causes severe skin burns and eye damage.
Corrosion: Corrosive

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

4.5 out of 5 stars


75%

0%

25%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Redelijk

Wanneer het spuit gedeelte functioneert, is het prima: Ik heb er namelijk eentje gekocht, en dat spuit gedeelte functioneerde niet. Vervolgens heb ik ze een mail gestuurd, hopelijk kunnen ze iets betekenen voor me. Binnen amper 10 minuten kreeg ik reactie (in het weekend!) en de volgende werkdag had ik een nieuwe. (Geweldige klanten service dus) Echter bleek mijn nieuwe spuit gedeeldte ook niet 100% te zijn, en toen dacht ik, ja ik ga niet nogmaals mailen. Vervolgens dacht ik: ik ga het flesje gewoon gebruiken en dan koop ik, als die leeg is wel een ander merk, want 2x proberen vindt ik het wel goed geweest. (toen ik het flesje voor de eerste keer kocht, was er niets aan de hand. Misschien heb ik gewoon 2 kekregen die in de verkeerde batch viel)

Astra rijder - 25/02/2024

Ongekend goed!

Speciaal gekocht voor mijn geanodiseerde porsche gullideckel velgen. Bizar hoe effectief dit is. Inspuiten, borstel er langs, afspoelen, brandschoon. Met andere vegenreinigers van A merken (die op normale gecoate of gespoten velgen wel uitstekend werkten) bleef het vuil helaas gewoon zitten.

Frits - 16/04/2023

Beoordeling

AANRADER!!!Topper! Toch zeker voor dat geld.VEEL beter dan de dure Mellow Yellow van DODO

Michael V - 19/01/2014