Carclean.com organization Logo Last van beslagen ramen? De Pingi auto ontvochtiger is uw oplossing! Onmisbaar voor in de auto in het herfst/winterseizoen.  De perfecte partner om de strijd aan te gaan met beslagen autoruiten en andere vochtproblemen. Deze effectieve vochtkiller trekt…
9.5
11528 reviews

Pingi Auto-Ontvochtiger - 300gram

€9.99

In stock
  • Geen beslagen autoruiten meer!
  • Trekt vocht aan als een magneet
  • Geen navulling nodig! 
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Last van beslagen ramen? De Pingi auto ontvochtiger is uw oplossing!

Onmisbaar voor in de auto in het herfst/winterseizoen.  De perfecte partner om de strijd aan te gaan met beslagen autoruiten en andere vochtproblemen. Deze effectieve vochtkiller trekt vocht als een magneet uit de lucht en laat d.m.v de gepatenteerde indicator zien wanneer hij vol is. Even in de magnetron herladen en hij is weer als nieuw. Geen navulling nodig!  Jarenlang bruikbaar.

 

Herladen

Na verzadiging kleurt de indicator op het zakje van blauw naar roze. Deze is in de magnetron te herladen. Lees hiervoor de instructies in de handleiding.

All specifications

Specifications

Product number: LV-A300-NL

Assured of a good purchase

Reviews

20 of 20 reviews

3.8 out of 5 stars


60%

5%

5%

15%

15%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Werkt echt wel.

Elke winter hetzelfde verhaal ... beslagen ruiten, wachten tot je kan vertrekken. Nu niet meer. Deze vochtvreter werkt.

Peter - 26/12/2023

Werkt supergoed! Na 3 weken nog niet vol, geen beslagen ramen meer!

Geweldig product. Ik heb een oudere auto uit 2006, werkt heel goed, maar je merkt dat er snel vocht in de auto komt bij koudere temperaturen. Op aanraden van mijn broertje (werkt o.a. in garage) deze auto-ontvochtiger besteld om te proberen. Werkt ontzettend goed en ligt nu al 3 weken in de auto, zonder dat de blauwe stip in roze is veranderd (nog niet vol). Geen beslagen ramen meer, ik hoef minder lang te wachten tot ik zicht heb om weg te rijden, ben er heel blij mee! Ik heb de ontvochtiger voorin in onder de radio/bak gelegd, zodat 'ie niet schuift.

Carmen - 21/12/2022

Werk goed en makkelijk in gebruik

2 zakjes besteld voor hardtop cabrio, 1 voor achterbak, 1 voor voorruit. Werkt goed, geen vochtige achterbak en geen vocht meer aan binnenzijde van voorruit. Hoeft niet perse achter voorruit te liggen om te werken. Werkt ook in zijvakje van autoportier. Bij erg vochtig koud weer of bij strenge vorst, leg ik wel achter voorruit om zeker te weten dat er geen condens aan binnenzijde ruit bevriest, dat werkt erg goed. Niet meer ijslaag aan binnenkant ruit bij strenge vorst. Dus top. Wel goed in gaten houden wanneer zakje vol zit / op tijd herladen in magnetron. Bij herladen kijk ik goed of indicator helemaal blauw is, dus soms wat langer in magnetron dan de 6 minuten. Herladen kan ook prima als zakje nog niet helemaal vol zit.

Johan - 07/12/2022

Alternatieve producten

Alternatieve producten