Carclean.com organization Logo De Autoglym Custom Wheel Cleaner verwijdert veilig remstof van chromen, geborsteld/gepolijst aluminium (lichtmetalen) en geanodiseerde velgen. Een speciale samenstelling van biologisch afbreekbare bestanddelen, oplosmiddelen en alkaliën zorgt voor een ui…
9.5
11081 reviews

Custom Wheel Cleaner - 500ml

€16.29

% Old price €18.10 (10% saved)
In stock
  • Verwijdert veilig remstof, corrosie en rijvuil
  • Geschikt voor chromen, geborsteld aluminium en geanodiseerde velgen
  • Biologisch afbreekbaar
  • Uitgebalanceerde, zuurvrije formule
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Custom Wheel Cleaner verwijdert veilig remstof van chromen, geborsteld/gepolijst aluminium (lichtmetalen) en geanodiseerde velgen.

Een speciale samenstelling van biologisch afbreekbare bestanddelen, oplosmiddelen en alkaliën zorgt voor een uitgebalanceerde, zuurvrije formule, die snel remstof, corrosie en rijvuil verwijdert van de meest ingewikkelde en gedetailleerde velgendesigns.

All specifications

Specifications

Product number: 945107110

Assured of a good purchase

Reviews

6 of 6 reviews

3.5 out of 5 stars


17%

50%

17%

0%

17%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Topkeuze

ja goed produktje, werkt goed in en ruikt lekker, schuimen jawaddedadde enorm

Nicky Perdaen - 19/09/2013

Standaard

Ook ik gebruik veel producten van Autoglym, zo ook dit produkt. Voor mijn eigen auto, een 2de hands, maak ik regelmatig mijn velgen schoon met dit product maar niet het resultaat wat ik wil. Rem slijpsel en tar stukjes blijven er op zitten. Voor de auto van mijn vrouw, een splinternieuwe, gebruik ik het ook maar het resultaat is wel naar mijn zin. Mijn conclusie is: Op gebruikte velgen die je probeert schoon te maken lijkt het wat moeizaam te gaan terwijl je nieuwe velgen uitstekend schoon kan houden. Mits je het regelmatig gebuikt!!!

Dhr. Geoffrey van der Burgt - 30/01/2012

Aanbevolen

Dit product van Autoglym gebruik ik nu zo'n 10 maanden naar volle tevredenheid. Na het schoon en droogmaken gebruik ik Autoglym Alloy Wheel Seal. Hiermee komt het remstof en straatvuil veel gemakkelijker los en heb ik maar weinig velgenreiniger nodig.

Dhr. Irwan Bakker - 27/07/2010

Beoordeling

Ik had in eerste instantie beetje mijn twijfels door maar 2 ervaringen van positief en negatief. Uiteindelijk toch maar de gok genomen en door de stappen die SDM noemt lukt het zeer goed. Het enige wat ik nog op het laatst heb gedaan is de velgen afnemen met een microvezel doek en ze komen er dan als nieuw uit. Zie resultaat: http://img249.imageshack.us/img249/8979/13072010227.jpg

MoRz - 13/07/2010

Fantastisch

Ben hier wel heel tevreden mee, als je gewoon maar wat gaat spuiten is de fles wel snel leeg. Persoonlijk gebruik ik het echter anders dan op de fles staat aangegeven: - Spuit je velg nat - maak een (medium/zachte) borstel nat en klop em even uit - Spuit de wheel cleaner op de borstel (twee drie keer spuiten) - Smeer het dan pas op het wiel, goed inwrijven met kwast - Laat het nu even een minuutje inwerken - Nu afspoelen Ik rijd 700 kilometer per week dus mijn velgen worden echt wel smerig. Mijn velgen waren na deze behandeling gewoon echt schoon glimmend en al.

SDM - 28/04/2010

Uitstekend

vandaag hele flesje leeggespoten op mijn velgen, maar resultaat bleef uit, ik vind het geen goed spul.

Dhr. Ned Duran - 17/04/2010

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Valet Pro
Detailing Brushes
(4.5)
From €3.85
Click for stock
WoollyWormit
Wheel Brush
(3.5)
€28.99
Out of stock

Alternatieve producten

Alternatieve producten