Carclean.com organization Logo De Collinite Super DoubleCoat Wax476 overtreft gegarandeerd elke andere wax in glans en duurzaamheid! Daarom noemt Collinite het ook wel de 'permanente autowax'. Super DoubleCoat Wax #476 is een pasta-wax met de eigenschappen van een sealant. Een goed aa…
9.5
11528 reviews

Super DoubleCoat Wax No. 476S - 510g

€39.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Pasta wax met eigenschappen van sealant
  • Beschermt tegen regen, zout, vervuiling, insecten en UV-straling
  • Enorme duurzaamheid
  • In een blikje voor een klassieke uitstraling
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Collinite Super DoubleCoat Wax476 overtreft gegarandeerd elke andere wax in glans en duurzaamheid! Daarom noemt Collinite het ook wel de 'permanente autowax'. Super DoubleCoat Wax #476 is een pasta-wax met de eigenschappen van een sealant. Een goed aangebrachte laag beschermt maandenlang tegen regen, zout, vervuiling, insecten en UV-straling. De enorme duurzaamheid wordt slechts door een paar selecte sealants geëvenaard, maar Super DoubleCoat Wax is een wax. Als je houdt van het aanbrengen en het uiterlijk van een carnaubawax, maar je wilt de duurzaamheid die bij een sealant hoort, dan ben je bij de Super DoubleCoat Wax aan het goede adres!

Super DoubleCoat Wax is een dikke carnaubawax in een blikje, net zoals de klassieke pasta-waxen 40 jaar geleden. Hierdoor straalt het klassieke kwaliteit uit en dit wordt ook waargemaakt door de lange beschermduur op de lak! Super DoubleCoat Wax is een populaire keuze voor lakbescherming in de winterperiode. De langhoudende bescherming staat zijn mannetje tegen pekel en ijs zoals geen andere wax of sealant!  

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: CO-476-18oz

Assured of a good purchase

Reviews

6 of 6 reviews

4.67 out of 5 stars


67%

33%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Hele fijne auto was

Ik gebruik deze was nu zo'n 5 jaar en ben er erg tevreden over. Hij houdt bij mij zeker 4 maanden. Inwrijven en uitwrijven doe ik helemaal met de hand. Zoveel werk is dat niet. De toegevoegde waarde om dit met een Dap te doen zie ik niet zo. De Dap gebruik ik eigenlijk alleen maar om te polijsten. Het water parelt op de was. Dat ziet er mooi uit, maar heeft ook het nadeel dat er veel wat op de motorkap blijft staan als het geregend heeft. Als je dan gaat rijden met een droge voorruit en een natte motorkap weet je wat er gebeurt. Toch mag dat de pret niet drukken en ben ik erg tevreden over deze was. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ik nu een dubbel groot blik heb gekocht. Volgens mij kan ik daarmee weer 5 jaar vooruit. Let op dat je de was niet te dik aanbrengt. Een dun laagje is echt genoeg om de lak goed in de was te zetten.

Maurice - 08/03/2022

Prachtig

De motorkap, dak en kofferdeksel waren wat dof. Maar 1 spatbord was heel erg dof. Na 1x poetsen ziet het er erg mooi uit. Ik ben benieuwd hoe het de winter door komt.

Remy van Vulpen - 03/11/2021

Verschil Collinite

Met de 845 kon ik met de machine het heerlijk uitpoetsen, ook zwarte kunststof was geen probleem, nu de 915 echt een super was, alleen niet machinaal en zeker geen kunststof aanraken, was benieuwd wat het verschil is met 476 en de andere 2? hoor het graag.

Jaap - 23/11/2020

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten