Carclean.com organization Logo De Collinite Super DoubleCoat Wax476 overtreft gegarandeerd elke andere wax in glans en duurzaamheid! Daarom noemt Collinite het ook wel de 'permanente autowax'. Super DoubleCoat Wax #476 is een pasta-wax met de eigenschappen van een sealant. Een goed aa…
9.5
11543 reviews

Super DoubleCoat Wax No. 476S - 255g

€28.75

In stock
  • Pasta wax met eigenschappen van sealant
  • Beschermt tegen regen, zout, vervuiling, insecten en UV-straling
  • Enorme duurzaamheid
  • In een blikje voor een klassieke uitstraling
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Collinite Super DoubleCoat Wax476 overtreft gegarandeerd elke andere wax in glans en duurzaamheid! Daarom noemt Collinite het ook wel de 'permanente autowax'. Super DoubleCoat Wax #476 is een pasta-wax met de eigenschappen van een sealant. Een goed aangebrachte laag beschermt maandenlang tegen regen, zout, vervuiling, insecten en UV-straling. De enorme duurzaamheid wordt slechts door een paar selecte sealants geëvenaard, maar Super DoubleCoat Wax is een wax. Als je houdt van het aanbrengen en het uiterlijk van een carnaubawax, maar je wilt de duurzaamheid die bij een sealant hoort, dan ben je bij de Super DoubleCoat Wax aan het goede adres!

Super DoubleCoat Wax is een dikke carnaubawax in een blikje, net zoals de klassieke pasta-waxen 40 jaar geleden. Hierdoor straalt het klassieke kwaliteit uit en dit wordt ook waargemaakt door de lange beschermduur op de lak! Super DoubleCoat Wax is een populaire keuze voor lakbescherming in de winterperiode. De langhoudende bescherming staat zijn mannetje tegen pekel en ijs zoals geen andere wax of sealant!  

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: CO-476

Assured of a good purchase

Reviews

28 of 28 reviews

4.68 out of 5 stars


68%

32%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Al jaren mijn favoriet

Ik gebruik deze wax al meer dan 5 jaar en heb nu weer een nieuw blik gekocht. Zeer weinig nodig. Doe mijn auto zeker 5 x jaar waxen maar het blikje gaat jaren mee. Houdt erg lang. Zeker 10 weken een gladde auto. Vuil vliegt eraf. Enige minpunt is kijk uit met plastic carrosserie delen ivm wit uitslaan.

Hub - 07/05/2024

Topspul

Ik gebruik dit al 10 jaar en stelt nooit teleur

Anoniem - 26/02/2024

Fijne stevige wax.

Korte tijd in gebruik maar na een paar wasbeurten blijft de wax nog steeds voelbaar.Opbrengen vergt wat spier inspanning omdat de wax echt vast is kwa substantie,niet teveel opbrengen.Mooie diepe glans en voelbaar glad resultaat.

Mark - 31/08/2023

Topping voor dit product na een wasbeurt

Topping voor dit product na een wasbeurt

Topping voor dit product na een wasbeurt

Topping voor dit product na een wasbeurt