Carclean.com organization Logo De Dodo Juice Banana Armour hard wax ofwel "Dodo Yellow" is de kleurrijke vaste wax voor de avontuurlijke detailer. Het is samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten, speciaal voor warme lakkleuren en metallic lakken. Banana Armour is een rijke c…
9.5
11527 reviews

Banana Armour hard wax for warm coloured cars - 150ml

€45.99

In stock
  • Uitstekende duurzaamheid en fraaie glans
  • Samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten
  • Ontworpen voor warme lakkleuren en metallic lakken
  • Zeer economisch – een pot is voldoende voor 15 à 25 lagen wax!
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Dodo Juice Banana Armour hard wax ofwel "Dodo Yellow" is de kleurrijke vaste wax voor de avontuurlijke detailer. Het is samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten, speciaal voor warme lakkleuren en metallic lakken.

Banana Armour is een rijke carnauba wax die langdurige bescherming biedt. De wax wordt handmatig in een dunne laag aangebracht met een foam applicator pad. De resultaten zijn zéér indrukwekkend, of het nou gaat om glans, ‘beading’ of duurzaamheid. Uitstekend geschikt voor ‘layering’, het aanbrengen van meerdere lagen wax over elkaar.

Kortom, een superieure wax, maar dan zonder de superprijs die normaal in dit segment gerekend wordt! Bevat gele bijenwas, bananenolie en eersteklas Braziliaanse carnauba. Volgens de Dodo moet deze wax ca. 2 à 3 maanden blijven zitten, mits goed aangebracht.

All specifications

Specifications

Product number: DJBA150

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Ideaal

Ik gebruik dit al 2 jaar en nog steeds een grote fan ervan. Ik ben begonnen met het kleine potje, omdat ik even wilde weten wat de standtijd is van deze wax op mijn knal gele auto. Als je de wax goed aanbrengt gaat deze 3 maanden mee met gemak. Om deze reden ben ik overgestapt op de grote pot, aangezien ik de applicator pad hier wat makkelijker in krijg. Verder i.c.m. met een sealant hoef je je auto maar 1x in de 2 weken af te spuiten met een hoge druk en is hij weer schoon (Ik rij zelf wekelijks gemiddeld 400km).

Jordy - 16/06/2021

Helemaal top

Dit is een erg fijne wax die er ontzettend goed uitziet op mijn rode Tesla. Aanbrengen ging redelijk gemakkelijk en het afnemen van het eerste panel nadat het tweede panel ingewaxt is gaat ook erg gemakkelijk. Standtijd kan ik nog weinig over zeggen, waxlaag zit er nu een kleine week op en ik heb helaas nog geen regen gezien, dus de beading weet ik ook nog niet

apijnappels - 21/04/2021

Fantastisch

Kreeg ik een probeerverpakking van (via een andere site, dat wel), wat een topspul! Het aanbrengen gaat even wat lastig als je liquid waxen gewend bent, maar het resultaat mag er wezen. Het is makkelijk uit te poetsen maar vooral het resultaat, nice! Op een donkerpaars metallic VW Polo gaf het een prachtige glans en wetlook, veel mooier dan ik met NXT 2.0 Liquid kon creeëren. Het was een klein potje maar daar kon ik al meerdere auto's van een waxlaag mee voorzien, dus inderdaad zeer economisch. De kwaliteit blijft ook lang erg goed, zeer tevreden!

R. Balster - 22/09/2008

Aanvullende producten

Alternatieve producten