Carclean.com organization Logo De Dodo Juice Supernatural Hybrid Paste Sealant is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van zeer langhoudende waxen. Deze hybride wax/sealant is half wax (natuurlijk) en half sealant (synthetisch) en is echt gemaakt voor bovennatuurlijke duurzaamheidop d…
9.5
11543 reviews

Supernatural Hybrid Paste Sealant - 100ml

€35.75

Out of stock

This product is expected on 31 December 2098

  • Absolute top onder de hybrid waxen
  • Gemaakt van de beste ingrediënten
  • Duurzaam
  • Geeft een fraaie glans
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Dodo Juice Supernatural Hybrid Paste Sealant is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van zeer langhoudende waxen. Deze hybride wax/sealant is half wax (natuurlijk) en half sealant (synthetisch) en is echt gemaakt voor bovennatuurlijke duurzaamheidop de lak, dus niet specifiek voor gebruiksgemak of een lekkere geur. Waar de natuurlijke Supernatural Wax zo’n 3 tot 5 maanden houdt, blijft de Supernatural Hybrid zo’n 4 tot 6 maanden zitten. Ga je voor een zo lang mogelijk houdende sealant, kies dan deze!

De Supernatural Hybrid is ook zeer geschikt als velgenwax en is goed hittebestendig. Met een pot (100ml) Supernatural Hybrid kun je zo’n 12 tot 13 keer je auto beschermen.

All specifications

Specifications

Product number: C48SNHY100

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Fantastisch

De wax ziet er niet uit, ruikt als oude olie en kan bovendien af en toe wat brokkelig zijn. Het opbrengen gaat prima, maar niet beter dan je van een moderne hybrid wax/sealant mag verwachten. Uitpoetsen gaat ook prima, maar vraagt wel een nauwkeurig oog. Wax is er kritisch op dat je een dun laagje aanbrengt, anders is de kans op strepen bij onzorgvuldig uitpoetsen aanwezig. Maar onzorgvuldig uitpoetsen is met nagenoeg alle producten vragen om problemen. Dus niet de allermakkelijkste(maar zeker niet moeilijk) en spannendste(geur/kleur) wax in gebuik dus, maar desondanks zou het voor iedereen prima te doen moeten zijn de wax er goed op te krijgen. Het resultaat is ronduit verbluffend! Ik ben volledig verkocht! Wat een fantastisch product! De beading is prachtig! Absoluut een blijvertje in de collectie!

Johnny Cage - 17/06/2014

Aanbevolen

Na verschillende andere waxen en coatings te hebben gebruikt toch weer uitgekomen bij Dodo Juice. De Supernatural Hybrid Paste Sealant laat zich heel makkelijk aanbrengen en afnemen. De standtijd is enorm goed en de langste die ik tot nu toe heb gebruikt. Sheeting en beading is echt fenominaal en doet absoluut niet onder voor de C-Quartz achtigen !

Arjan en Wilma Juffer - 11/03/2013

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten