Carclean.com organization Logo De Dodo Juice Supernatural Hybrid Paste Sealant panel pot is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van zeer langhoudende waxen. Deze hybride wax/sealant is half wax (natuurlijk) en half sealant (synthetisch) en is echt gemaakt voor bovennatuurlijke duurza…
9.5
11527 reviews

Supernatural Hybrid Paste Sealant panel pot- 30ml

€15.49

Out of stock

This product is expected on 31 December 2098

  • Absolute top onder de hybrid waxen
  • Gemaakt van de beste ingrediënten
  • Duurzaam
  • Geeft een fraaie glans
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Dodo Juice Supernatural Hybrid Paste Sealant panel pot is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van zeer langhoudende waxen. Deze hybride wax/sealant is half wax (natuurlijk) en half sealant (synthetisch) en is echt gemaakt voor bovennatuurlijke duurzaamheidop de lak, dus niet specifiek voor gebruiksgemak of een lekkere geur. Waar de natuurlijke Supernatural Wax zo’n 3 tot 5 maanden houdt, blijft de Supernatural Hybrid zo’n 4 tot 6 maanden zitten. Ga je voor een zo lang mogelijk houdende sealant, kies dan deze!

De Supernatural Hybrid is ook zeer geschikt als velgenwax en is goed hittebestendig. Met een panelpot (30ml) Supernatural Hybrid kun je zo’n 3 keer je auto beschermen.

All specifications

Specifications

Product number: C36SNHY30

Assured of a good purchase

Reviews

1 of 1 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Aanbevolen

De wax ruikt niet zo aangenaam als ik van DJ gewoon ben, maar de standtijd, beading en glans zijn super! Op een goed voorbereide wagen blijft de wax gemakkelijk 4 maanden zijn werk doen. Door de olieachtige structuur is het makkelijk op dun aan te brengen maar je moet goed kijken waar je geweest bent. Ik heb 2 lagen aangebracht op een Seat Ibiza en het lijkt alsof er nog niets uit het potje is. Ik denk dat ik de wagen er zeker 10 keer mee kan doen waardoor de prijs heel goed meevalt!

Jeroen Wijckmans - 30/09/2014

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten