Carclean.com organization Logo De Gyeon Detailing Bag is een mooie ruime detailing tas om al je favoriete Gyeon producten in mee te nemen. Voorzien van dubbele ritssluiting en handige draagriem.   De vakken zijn makkelijk zelf in te delen d.m.v. klittenband in 5 verschillende vakken.…
9.5
11493 reviews

Q²M Detailing Bag Large

€69.99

In stock
  • Mooie ruime opbergtas om je Gyeon producten in op te bergen
  • Inclusief draagriem
  • Vakken kunnen zelf ingedeeld worden
  • Handig apart vak bovenin de tas
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Gyeon Detailing Bag is een mooie ruime detailing tas om al je favoriete Gyeon producten in mee te nemen. Voorzien van dubbele ritssluiting en handige draagriem.
 
De vakken zijn makkelijk zelf in te delen d.m.v. klittenband in 5 verschillende vakken. Hierdoor kan je altijd de tas aanpassen aan wat je erin wilt opbergen. Handige doorzichtig plastic vakken aan de bovenkant van de Gyeon opbergtas. Bovenop is de tas voorzien van een apart vak om bijvoorbeeld doeken of kwasten in op te bergen, deze kan apart worden afgesloten met een dubbele ritssluiting en luxe ritshangers. Aan de zijkant bevinden zich twee vakken met speciale waterdichte voering voor natte producten zoals velgenborstels en washandschoenen.

Maximale hoogte van de flessen is 22cm. De 1000ml flessen van Gyeon passen alleen met de normale dop op de fles. Afmetingen: lengte: 30cm, diepte: 22cm, breedte: 50cm.
 
Verbruiksproducten op de foto niet meegeleverd.

All specifications

Specifications

Product number: GY-BAG-L

Assured of a good purchase

Reviews

7 of 7 reviews

4.57 out of 5 stars


71%

14%

14%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Sac au top

Ce sac est vraiment au top. Système le compartiment excellent. pOche sur les côtés etanche ce qui est vraiment bien pour ranger du matériel humide.

The Beard Detailing - 04/04/2023

EXCELLENT

Le sac est vraiment de bonne qualité. Très bien pensé surtout avec les poches latérales plastifiée pour éviter l’eau dans le sac. Rien à dire.

Michael - 22/03/2023

Nogal klein

Ik moet zeggen dat hij nogal klein is voor het geld dat je betaal. Zoals al gezegd passen niet eens de 500ml flessen van gyeon er rechtop in. Zijvakjes hadden ook wel fijn geweest. Ik raad de monello tas aan. Net zo duur maar minimaal 2keer zo groot

Jordy - 12/10/2021

Alternatieve producten

Alternatieve producten