Carclean.com organization Logo Een luxueus Carnauba-polymeer mengsel zorgt voor een sterke, langdurige bescherming om je lak te behouden met een schitterende reflecterende glans. Het speciale mengsel van Carnauba Plus bevat beschermende polymeren die veilig en effectief zijn op blanke…
9.5
11082 reviews

Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax - 311g

€31.99

% Old price €39.99 (20.01% saved)
In stock
  • Wax met rijke conditioners
  • Zorgt voor sterke, langdurige bescherming van je lak
  • Kan zowel machinaal als handmatig worden gebruikt
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Een luxueus Carnauba-polymeer mengsel zorgt voor een sterke, langdurige bescherming om je lak te behouden met een schitterende reflecterende glans. Het speciale mengsel van Carnauba Plus bevat beschermende polymeren die veilig en effectief zijn op blanke lak en alle glanzende laksoorten. De verbeterde formule zorgt voor een nog briljantere glans en laat diepere reflecties achter. De Carnauba Plus Premium wax is gemakkelijk aan brengen en kan worden aangebracht met de hand of een DA polijstmachine zoals Meguiar's MT300 Dual Action Polisher.

All specifications

Specifications

Product number: G7014

Inhoud:

  • 1x Carnauba Plus Premium Paste Wax - 473ml
  • 1x schuimapplicator
CLP/REACH Statements
H228: Flammable solid.
H315: Causes skin irritation.
H336: May cause drowsiness or dizziness.
H411: Toxic to aquatic life with long lasting effects.
Flame: Flammable Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer Environment: Hazardous to the environment

Assured of a good purchase

Reviews

8 of 8 reviews

4.25 out of 5 stars


38%

50%

13%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Beoordeling

Mooie superzachte wax, en ruikt ook goed. Nadeel is dat je deze snel moet uitpoetsen... Iets te lang wachten en je bent echt aan het boenen.

Super055 - 10/07/2016

Beoordeling

Een leuke instap was, die ik als eerste gebruikte na de bekende schildpad. Door de zomer heen gebruik ik hem nog regelmatig, stand tijd is niet echt geweldig lang, wordt er makkelijk afgewassen, maar aan de andere kant, even de auto in de was zetten is ook inderdaad even, je bent zo klaar ;-) Ik gebruik hem wel met een sealant er onder.

Neusje 80 - 27/05/2016

Beoordeling

Hele fijne wax. Brengt super makkelijk op (is inderdaad zo zacht als boter dus je brengt makkelijk teveel aan) en veegt super easy weer uit. Ook als je per ongeluk net iets te veel hebt aangebracht. Laat totaal geen witte residu achter op plastic onderdelen (spiegelkappen, deurstrips etc) Ik als amateur poetser kan geen mening geven of deze beter (qua bescherming e.d.) is dan anderen maar voorlopig erg tevreden over het resultaat. Aangebracht op een bordeaux rode auto btw

Bob Agten - 14/03/2016

Beoordeling

Is makkelijk op te brengen en zeer goed uit te poetsen, geeft ook een prima glans

Onslowtje - 07/02/2012

Redelijk

Echt een heerlijke wax. Gebruik hem voornamelijk op mijn uni-zwarte VW Lupo GTI, en daar doet ie het echt heel goed op. Erg lekkere wetlook en de diepte is echt fenomenaal. Aanbrengen moet je wel met een beetje handigheid doen want de wax is zo zacht als boter dus je neemt snel teveel product op je applicator ( die verstopt meegeleverd zit in de deksel! ) maar dit is op te lossen door eerst een spraytje detailerspray op je pad te sprayen, en het aan te brengen zonder druk op je applicatorpad uit te oefenen. Deze wax gaat ook heerlijk in combinatie mey een sealant ( met pb ex-p en megs NXT Tech 2.0 ervaring ) ging het in ieder geval super. Altijd combineren met een sealant, want de standtijd is dan weer niet zo fenomenaal.. 4 weken en zeker niet teveel shampoo gebruiken want hij is zo weer verdwenen.. daarom een 4 en geen 5

Dhr. Tom De Brabander - 06/11/2011

Geweldig

Makkelijk aan te brengen en goed uit te poetsen en een prima glans en blijft lange tijd zitten dus je hoeft het minder vaak te gebruiken.

opelmark - 06/09/2011

Standaard

geeft inderdaad een hele diepe wetlook! gemakkelijk te verwerken. erg zuinig in gebruik.

Dhr. T. Grooten - 10/06/2011

Uitstekend

heel goed product. Het is makkelijk aan te brengen en uit te poetsen en het geeft een fantastische wetlook ( zwarte auto )

Dhr. Silvan Theunissen - 03/01/2011

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten