Carclean.com organization Logo De snelste manier om je interieur te reinigen en beschermen. Met Quik Detailer Interior behoud je de 'look and feel' van het interieur. Plastic, vinyl, leer, rubber, metaal en audiovisuele apparatuur kunnen met dit product behandeld worden. Quik Detailer…
9.5
11082 reviews

Quik Interior Detailer - 473 ml

€13.59

% Old price €16.99 (20.01% saved)
In stock
  • Snelle manier om je interieur te reinigen
  • Geschikt voor plastic, vinyl, rubber en meer
  • Laat een frisse geur achter aan het interieur
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De snelste manier om je interieur te reinigen en beschermen. Met Quik Detailer Interior behoud je de 'look and feel' van het interieur. Plastic, vinyl, leer, rubber, metaal en audiovisuele apparatuur kunnen met dit product behandeld worden. Quik Detailer Interior zorgt ervoor dat je interieur er natuurlijk uitziet en fris ruikt na iedere behandeling.

All specifications

Specifications

Product number: G13616
Inhoud: 473ml

Assured of a good purchase

Reviews

16 of 16 reviews

3.75 out of 5 stars


31%

31%

19%

19%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Doet prima zijn werk

Poetst fijn, ruikt lekker. Wel goed opwrijven anders krijg je strepen

Prima - 22/03/2023

Redelijk

Best redelijk, maar niets meer dan dat. Trekt wel stof aan helaas. Eigenlijk per ongeluk opnieuw besteld omdat de andere fles op was, vind de Monello Matte Opaco Interior Cleaner die ik ook gebruik beter voor een lagere prijs.

Jos - 29/12/2022

doet niet wat hij moet doen

geprobeerd maar maakte niet goed schoon

KPZ53 - 31/10/2022

Beste voor je dashboard

Uitstekend spul, ik hoef niets anders meer. Opbrengen en gelijk uitwrijven. Plakt niet en ziet er na afloop mooi verzorgd uit.

Ton - 09/05/2022

Beoordeling

Prima product. Zoals eerder geschreven, doet wat het moet doen. Lekkere geur.

Alfred - 30/10/2016

Beoordeling

Prima product, maar geen wonder middel. Ruikt lekker fris en voelt prettig( niet vettig) aan, geeft een mooi egaal en streeploos resultaat. Ik geef het maar drie sterren omdat het nogal aan de prijs is voor wat het doet.

Nick - 18/09/2015

Gemiddeld

Wat is dit een enorme tegenvaller. Er staat behoud de look and feel van uw interieur. Ja dat had ik met een simpele stofdoek en een beetje water net zo goed gekunnen. Ik zie totaal, maar dan ook totaal geen enkel verschil ( verbetering ) Zonde van de 14,99. Had van dat geld beter andere spullen kunnen kopen voor de auto. Als dit de oorspronkelijke look moet geven, ja dan weet ik dat de auto door de vorige eigenaar perfect onderhouden is. Zie namelijk niks verschil ten opzichte van voor het poetsen. Het is dat ik het nu heb, maar zal nooit meer dit product kopen. Dan maar een heel zacht sopje, reinigt wellicht nog beter.

Mari Vermeer - 19/01/2015

Beoordeling

ik spuit altijd mijn hele interieur in behalve stoffen delen en de stoelen, en wrijf het erna schoon met een microvezeldoekje. En mijn interieur is ontdaan van stof en rotzooi. werkt zeer snel en handig op deze manier.

Kevin Van Der Schrier - 22/12/2014

Beoordeling

Ik vind dit product tegenvallen, ik zag bij mijn interieur haast geen verschil na gebruik. Ik ben beter gewend van Meguiar's. Voor mij werkt de supreme shine protectant veel beter.

Bas - 22/06/2011

Uitstekend

Geen vieze geur, geen aanslag, geen plekken, geen plakkerig gevoel. Doet echt perfect zijn werk en hersteld het aanzicht van het interieur enorm. Voor mij een onmisbaar product!

Joey - 21/06/2011

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten