Carclean.com organization Logo Speciaal voor de Natty's en carnauba-wax fans heeft Poorboy's World een gelimiteerde versie van Natty's gemaakt: Natty's Paste Wax Red De speciale samenstelling van de 'Red' geeft een bijzondere 'finish' aan elke kleur met een geweldige diepte, glans en…
9.5
11528 reviews

Natty's Paste Wax Red - 235ml

€28.99

In stock
  • Wax met langdurige bescherming
  • Geeft een bijzondere 'finish' aan elke kleur lak
  • Te gebruiken in zowel de zon als schaduw
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Speciaal voor de Natty's en carnauba-wax fans heeft Poorboy's World een gelimiteerde versie van Natty's gemaakt: Natty's Paste Wax Red

De speciale samenstelling van de 'Red' geeft een bijzondere 'finish' aan elke kleur met een geweldige diepte, glans en natheid die door geen enkele wax in dit segment te evenaren is! Natty's Red heeft dezelfde eigenschappen als haar zusjes: 'easy on - easy off', zon of schaduw, zeer duurzaam, een prima UV-Filter en een onweerstaanbare geur van wilde aardbeien.

De Natty's Red is alleen verkrijgbaar in de normale verpakking, dus niet in groot formaat.

All specifications

Specifications

Product number: PB-NPW-RD

Assured of a good purchase

Reviews

22 of 22 reviews

4.73 out of 5 stars


73%

27%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Prima product

Voor het eerst deze vorm van wax gebruikt. Aangebracht met pad. Goed aan te brengen. Uitwrijven kost iets meer moeite. Product twee weken geleden aangebracht en resultaat nog prima te zien, ondanks herfstachtig weer met veel regen. Ik schat ook zo in dat je erg lang doet met een potje. Je hoeft het product niet dik op te brengen en ik heb nauwelijks iets verbruikt om een hele auto mee te doen.

Ben - 27/10/2023

Super werkzaam

Wat een geweldig product ! Stond er eerst een beetje argwanend tegenover maar uiteindelijk toch aangeschaft en nog moment spijt van! Maakte reeds jaren gebruik van PB's natty bleu op diamantschwarz en grijze BMW lak wat voor een mooi eindresultaat zorgde maar met deze naar aardbeien ruikende wax is het resultaat ronduit verbluffend en verdubbeld te noemen. Wat een glans en bijzonder mooie beading.

Kirsten - 07/06/2021

Natty's Paste Wax Red

Wederom een fantastisch product van Poorboys. Na de Natty's liquid red nu ook de Paste Wax variant aangeschaft. Zeer prettig om mee te werken. De wax blijft vettig en is daardoor erg fijn om aan te brengen en te verdelen. Geeft een superieure glans en goede beading. De zoete kauwgomballen geur is heerlijk verslavend. Een erg fijne wax die ook nog eens layer on layer te gebruiken is.

Dennis - 11/04/2021

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten