Carclean.com organization Logo Dé originele wax van Turtle Wax! De wax is keihard en geeft een prima bescherming tegen weersinvloeden, UV-straling, pekel en roestvorming! Blijft vele wasbeurten zitten en is oplosmiddelvrij. De meest verkochte Turtle Wax in de wereld. In flacon voo…
9.5
11082 reviews

Original Wax - 500ml

€9.70

% Old price €15.49 (37.38% saved)
In stock
  • Dé originele Turtle wax 
  • Geeft duurzame bescherming tegen o.a. UV-staling en pekel
  • Veilig voor elke lak en geeft een glanzend eindresultaat
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Dé originele wax van Turtle Wax! De wax is keihard en geeft een prima bescherming tegen weersinvloeden, UV-straling, pekel en roestvorming! Blijft vele wasbeurten zitten en is oplosmiddelvrij.

De meest verkochte Turtle Wax in de wereld.

In flacon voor makkelijk vloeibaar opbrengen.

All specifications

Specifications

Product number: 1830601
Inhoud: 500ml

Assured of a good purchase

Reviews

7 of 7 reviews

3.14 out of 5 stars


0%

14%

86%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Dhr

Een gemiddeld product, aanbrengen met beleid anders zit de auto vol met vlekken.Eenmaal aangebracht is het wel goed

Henk Visser - 06/09/2023

Nee bedankt

Deze wax ken ik nog van vroeger voordat ik betere spullen kocht, als ik er nu aan terugdenk was het gewoon niet echt goed spul vooral net uitboenen is erg lastig en de wax "vlokt" wat heel irritant is, glans is middelmatig. Er is veel betere wax te koop

Maxim - 25/04/2020

Beoordeling

Een makkelijk te gebruiken wax met een standtijd die mij niet helemaal duidelijk is, want de directe beading is al snel verdwenen, echter wanneer je even wacht dan zie je toch het wax effect. Dus ik denk dat de wax bij nader inzien toch een langere standtijd heeft dan in de andere reviews wordt vermeld, ik heb de wax er al 3 maanden opzitten met bovengenoemde eigenschappen. Het gaat erom dat een wax de lak beschermd en dat doet hij wel.

E. Katgert - 16/12/2016

Beoordeling

De was die iedereen koopt als ze iets meer willen als de hotwax van de was straat. Jammer want er is zo veel meer. Wel het eerste Tutle waxje wat eindelijk relatief makkelijk uit te vegen is.

Neusje 80 - 27/05/2016

Uitstekend

best een goede wax voor in zijn prijsklasse,en vrij zuinig in gebruik.het geeft een mooie glans en een goede bescherming voor zoon 2 tot 3 weken.maar voor een paar euro meer is er wel betere wax te koop bij carclean.

jordivwt5 - 03/12/2011

Beoordeling

Inderdaad wel een goede wax, maar wat hieronder ook gezegd wordt, na een paar dagen/weken is het effect alweer verdwenen, zeker als het een paar keer geregend heeft.

Maurice - 25/06/2011

Uitstekend

Voor velen een bekend product. Dun eenvoudig aan te brengen. Vooral niet te dik aanbrengen en rustig even laten drogen (curen). Bij het uitpoetsen opletten dat de doek niet verzadigd raakt. Met een MicroFiber doek gebeurt dat minder snel. Opzich goede glans en beading, iets mindere houdbaarheid. Laat zich vrij eenvoudig verwijderen door shampoo te overdoseren.

RedCat - 28/11/2009

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten