Carclean.com organization Logo Autoglym Air-Con Sanitizer is een langhoudende desinfectant voor het verwijderen van schadelijke bacteriën en slechte geur uit airconditioningsystemen. Dit product werkt effectief tegen bacteriën, gisten en schimmels, die ziekten en slechte geurtjes kunn…
9.5
11543 reviews

Air-Con Sanitizer Spray - 150ml

€8.09

% Old price €17.99 (55.03% saved)
Out of stock

(Temporarily) Not available

Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Autoglym Air-Con Sanitizer is een langhoudende desinfectant voor het verwijderen van schadelijke bacteriën en slechte geur uit airconditioningsystemen. Dit product werkt effectief tegen bacteriën, gisten en schimmels, die ziekten en slechte geurtjes kunnen veroorzaken.

Deze airco-reiniger is zeer simpel in gebruik; de gehele behandeling kost zo'n 20 minuten, waarbij de spuitbus alleen maar neergezet hoeft te worden volgens de instructie en daarna zijn werk kan doen (de motor moet wel draaien tijdens de behandeling).

Het actieve ingrediënt in Air-Con Sanitizer desinfecteert ook bekleding en vloerbedekking met een langdurig effect, zodat je auto-interieur pas na zes maanden weer behandeld hoeft te worden.

OP=OP

All specifications

Specifications

Product number: 10664

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

2.5 out of 5 stars


0%

0%

50%

50%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Fantastisch

Niet een product waarvan je wonderen moet verwachten. Ik vervang aircogas elke 2 jaar. Is een goed product voor eerste warmte in een jaar waarbij dit niet vervangen word. 3 omdat het te duur is voor wat het is

Sven Noreillie - 11/04/2014

Minderwaardig

Werkt slechts tijdelijk. De slechte geur uit de airco is snel weer terug gekomen. Niet echt geloofwaardig dat dit product de hele boel desinfecteert.

GCS - 17/10/2012