Carclean.com organization Logo De Autoglym Aqua Wax Kit heeft een unieke formule om een glanzende, streepvrije finish op alle buitenoppervlakken te creëren, zelfs als de auto nat is. Het directe voordeel is dat de auto niet gedroogd hoeft te worden tussen het wassen en het waxen! De A…
9.5
11082 reviews

Aquawax Kit - 500ml

€29.96

% Old price €33.29 (10% saved)
In stock
  • Kit bestaande uit Aquawax en microfiberdoek
  • Glanzende, streepvrije finish
  • Bevat carnaubawax
  • Geschikt voor alle laktypen
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Aqua Wax Kit heeft een unieke formule om een glanzende, streepvrije finish op alle buitenoppervlakken te creëren, zelfs als de auto nat is. Het directe voordeel is dat de auto niet gedroogd hoeft te worden tussen het wassen en het waxen! De Aqua Wax bevat carnaubawax en zit in deze kit verpakt samen met een microfiberdoek.

Aqua Wax is geschikt voor alle laktypen inclusief metalliclak en ook voor rubber, kunststof en glas.

All specifications

Specifications

Product number: 945107090

Assured of a good purchase

Reviews

7 of 7 reviews

3.71 out of 5 stars


29%

43%

0%

29%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Aqua Wax

Persoonlijk gebruik ik de Wax altijd als '' onderhoud'' en niet als echt als basis wax. zodra de auto volledig in de Wax/Sealant is gezet is de Aqua Wax prima geschikt als "topper" om zo je eigen Wax net dat extra standtijd te geven.

QuoreSportivo - 12/08/2020

Fantastisch

Ik heb dit product nu twee keer gebruikt er ben er erg enthousiast over; vooraf had ik zo mijn twijfels: wax met water! Het leek me geen combinatie. Maar het werkt echt heel goed: auto afspoelen na het wassen, licht insprayen met aqua wax, verdelen en uitwrijven met de ene doek, daarna het laatste restje uitpoetsen met de andere doek. De eerste doek wordt natuurlijk op den duur kletsnat, geen probleem even uitwringen en weer verder gaan. Resultaat is een prachtige diepe glans. Ik moet wel zeggen dat ik het heb gebruikt op autos die zeer goed in de was zaten, dan geeft het echt een glansboost en het versterkt de al aanwezige waslaag. Je kunt dit product natuurlijk niet zien als vervanging van echte wax, zoals blijkt uit bovenstaande recensies. Dat zou wel heel makkelijk zijn! Het is echt om de al aanwezige waslaag een extra oppepper te geven.

E. Le Coultre - 13/07/2013

Eerste klas

Niet zo zeer tevreden. Het geeft een mooie glans etc. Maar na enkele dagen vreten de regendruppels in de lak

Steven Verscheure - 14/09/2012

Uitstekend

Product is zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Maar het blijft echter nog geen week op de lak liggen. Zeer slecht kwa duurzaamheid. Dan ben je beter met een ultimate wax van megs. Iets duurder maar dan hebje toch een bescherming van minimaal 3 tot 6 maand. Mits soms eens een boost van je quick detailer. Dus de autoglym is goed voor als het voor een showcar is en 1 dagjes reizen, maar niet goed voor een totale langdurige bescherming.

Ken Coppens - 18/07/2012

Topkeuze

Ik ben hier ook tevreden van. Heb het nu meermaals gebruikt en geeft goede glans. Belangrijkste voordeel voor mij is gebruiksgemak, spuit het op natte wagen en droog die dan direct met Delirium zonder extra buffen met aparte doek. Extra detailen op droog oppervlak moet dus niet, is voor mij belangrijke tijdswinst. Resultaat is bijna streepvrij, alleen op ruiten soms wat lichte strepen. Ook hier geldt niet teveel gberuiken. Is wel geen goedkoop product, maar denk met 1 bus toch wel een 8-tal keer de wagen kunnen te doen (Golf Variant)...

Dhr. Tim Hendriks - 10/08/2011

Beoordeling

Vandaag voor het eerst gebruikt. Best een mooie, enigszins warme, glans. Op de plastic strips en buitenspiegels glanst het niet teveel. De geur is wat zoetig. De 2 doeken die erbij zitten zijn prima (je gebruikt er een voor het verspreiden van het product, en een om achteraf uit te buffen).

Ewald - 20/06/2011

Standaard

Gebruik dit al een tijdje, moet zeggen dat het resultaat altijd prachtig is! Ook is het makkelijk aan te brengen, en je kan het bijna op alle delen van de auto gebruiken! Echt top! Ook goed dat er elke keer 2 doeken bijzitten, die je altijd kan hergebruiken!

Jan G - 01/03/2008