Carclean.com organization Logo De Autoglym Extra Gloss Protection is het product voor jou als je een ultieme glanzende laklaag wilt bereiken als een ware perfectionist. De Autoglym Extra Gloss Protection is een extra sterke, beschermende finish die een mix van wax en beschermende comp…
9.5
11082 reviews

Extra Gloss Protection - 325ml

€19.03

% Old price €21.15 (10.02% saved)
In stock
  • Extra sterke, beschermende finish
  • Laat lakwerk er langer glanzend uit zien
  • Geschikt voor alle laksoorten
  • Beschermt voor langere tijd
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Extra Gloss Protection is het product voor jou als je een ultieme glanzende laklaag wilt bereiken als een ware perfectionist.

De Autoglym Extra Gloss Protection is een extra sterke, beschermende finish die een mix van wax en beschermende componenten bevat. Behandelde oppervlakken zijn beschermd met een supersterke finish om het lakwerk er langer glanzend uit te laten zien.

Je kan dit product voor alle laksoorten gebruiken, inclusief metallic- en blanke lak en lak op waterbasis. In tegenstelling tot een polish bevat dit product geen reinigende of polijstende bestanddelen en moet alleen worden gebruikt op schoon, droog en vlekvrije lak, zoals bijvoorbeeld na voorbehandeling met Autoglym Super Resin Polish. Het resultaat is een duurzame, diep glanzende auto die beschermd is voor langere tijd.

All specifications

Specifications

Product number: 945105930-1

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

4.5 out of 5 stars


50%

50%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Degelijk

Ik gebruik dit product al jaren. En zoals al aangegeven heb ik ook de ervaring dat dit product langer stand houd dan de andere waxes die ik heb gebruikt.

Chris van S. - 20/06/2014

Beoordeling

Prima wax. Heb 'm al een tijdje thuis liggen en laatst maar eens gebruikt. Wel even aanbrengen met een applicator, en niet met een doekje. Prijs is netjes, en je kunt er best lang mee doen. Bij mij had het geen uur nodig om te drogen, slechts 15 minuutjes. Heb nu Nattys paste wax gekocht, waar ik net iets meer vertrouwen in heb maar dit is zeker een erg goed product als je van vloeibare wax houd!

Win - 26/05/2014

Beoordeling

Zeer lange bescherming, enige reden dat ik het geen 5 sterren geef is dat het product zeer dun is en daardoor wat moelijk dun en egaal aan te brengen.

Majinbuu - 30/04/2011

Beoordeling

Dit is een sealant die tot wel 6 maand op de auto blijft zitten. In Engeland is een test gedaan met heel veel sealants, en na 6 maanden zat o.a deze sealant nog steeds op de lak! Inpoetsen gaat makkelijk, uitpoetsen ook, mits je het wel lang genoeg laat drogen (1 uur). Geeft een prima glans!

Dhr. Matthijs Klaver - 19/01/2009