Carclean.com organization Logo De Autoglym Fast Glass zorgt voor een snelle reiniging van ramen, zowel voor de binnen- als buitenkant. Autoglym Fast Glass geeft een kristalhelder en streeploos resultaat en omdat het geen schuurmiddelen bevat, wordt het aanbevolen voor gebruik op acryl…
9.5
11081 reviews

Fast Glass - 500ml

€12.77

% Old price €14.19 (10.01% saved)
In stock
  • Zorgt voor snelle reiniging van ramen
  • Kristalhelder en streeploos resultaat
  • Aanbevolen voor gebruik op acryl, perspex en plastic ramen
  • Bevat geen schuurmiddelen, siliconen of wax
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Fast Glass zorgt voor een snelle reiniging van ramen, zowel voor de binnen- als buitenkant. Autoglym Fast Glass geeft een kristalhelder en streeploos resultaat en omdat het geen schuurmiddelen bevat, wordt het aanbevolen voor gebruik op acryl, perspex en plastic ramen.

Het is ook te gebruiken voor het verwijderen van stof op kunststofdelen in het interieur en voor het veilig verwijderen van insecten, boomsap en uitwerpselen van vogels op het lakwerk als directe verwijdering nodig is.

Veel huishoudelijke glasreinigers bevatten wax en siliconen voor een mooie "look", maar kunnen gevaarlijke strepen op de autoruiten veroorzaken bij nat weer! Bevat geen schuurmiddelen, siliconen of wax.

All specifications

Specifications

Product number: 945105950

Assured of a good purchase

Reviews

8 of 8 reviews

3.25 out of 5 stars


13%

50%

0%

25%

13%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Perfect voor displays

Dit product aangeschaft voor de display van het navigatiescherm en later ook gebruikt voor het TFT scherm op de motor. Met een goede microvezeldoek maak je de schermen makkelijk streeploos schoon. Voor de ruiten ook wel geschikt, maar daarvoor gebruik ik al jaren iets anders voor.

Tom - 10/04/2023

Fast Glass

Excellent product, very efficient on the windows as well as on the vehicle optics. recommend to anyone looking for a good decontaminant and window cleaner.I use it in addition to the car glass polish.

David - 12/01/2021

Waardeloos

Je kan net zo goed glassex gebruiken. Vind sonax schuim vele malen beter dan dit spul.

Yah - 24/12/2017

Aanbevolen

bij een bestelling mee gekregen (top!) Werkt aardig, maar niet perfect, zie geen verschil met ramen schoon maken met shampoo of cleaner, daarom 2 punten (zou het niet kopen)

Arjan vd Brand - 26/07/2013

Standaard

Voor niet al te hardnekkige vervuiling is dit een prima glasreiniger, die je ook op kunststof kunt gebruiken. Maar bij wat moeilijker vuil werkt dit onvoldoende, en grijp ik toch naar een wat krachtiger reiniger, zoals Auto Finesse Crystal, of Mothers Glass Cleaner.

Ewald - 27/03/2012

Beoordeling

zeer fijn product , wil niet anders meer // een zeer grote aanrader.

Dhr. Gerrit Groot Roessink - 26/11/2011

Aanbevolen

Gebruikte dit eerst i.c.m. gewone microvezeldoeken maar de ruit blijft vettig. Mint Merkin glasstowel aangeschaft maar ben nog steeds niet tevreden over het resultaat. Je blijft aan het uitwrijven!

JG - 31/08/2011

Geweldig

Je spuit het op de ramen en met een keukenrol uitwrijven, en je ramen zijn weer blinkend schoon!!! Geweldig product, echt aan te raden. Groetjes Martijn

Dhr. Martijn Van Breden - 12/07/2008

Alternatieve producten

Alternatieve producten