Carclean.com organization Logo De Autoglym Leather Cleaner bevat gespecialiseerde reinigings- en verfrissingsstoffen om lederen bekleding veilig schoon te maken en op te frissen. In tegenstelling tot andere shampoos heeft dit product een pH-neutrale formule en onttrekt het geen essent…
9.5
11081 reviews

Leather Cleaner - 500ml

€13.22

% Old price €14.69 (10.01% saved)
In stock
  • Maakt leer veilig schoon
  • Bevat gespecialiseerde reinigings- en verfrissingsstoffen
  • pH-neutraal
  • Leer blijft soepel
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Leather Cleaner bevat gespecialiseerde reinigings- en verfrissingsstoffen om lederen bekleding veilig schoon te maken en op te frissen.

In tegenstelling tot andere shampoos heeft dit product een pH-neutrale formule en onttrekt het geen essentiële oliën aan het leder. Hierdoor blijft het leder soepel en worden oppervlakte-scheurtjes voorkomen. Na het reinigen beschermen met Leather Care Balm om de levensduur van uw leder te verlengen.

Beschermen met Leather Care Balm.

All specifications

Specifications

Product number: 945106420

Assured of a good purchase

Reviews

10 of 10 reviews

4.8 out of 5 stars


80%

20%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Lekker matte!

We hebben dit product gebruikt voor de gehele Volkswagen interieur. Het product doet wat die moet doen en vooral op de stuur zie je een mooie matte finish terug!

Alihan - 31/01/2024

Reinigt goed en natuurlijke look!

Ik gebruik deze vooral op het stuurwiel van mijn auto. Werkt goed en laat een natuurlijke matte look achter.

Thomas - 26/04/2023

Goede cleaner

Ik heb mijn stuur gereinigd en er kwam aardig wat vuil af. Laat een mooie matte look achter. Wel daarna een leer creme gebruiken uiteraard.

Charlie - 15/11/2022

Werkt super

Werkt perfect! Het leer wordt mooi schoon en misschien nog wel belangrijker is dat het leer ook lang schoon blijft. Ik had hier voor interior matt cleaner van Stipt maar dit werkt vele malen beter.

Arno - 23/06/2022

Werkt perfect

Maakt het leer goed schoon en weer in matte nieuwstaat. Handig in gebruik, ga naar mij idee niet heel lang mee.

Bjorn - 01/12/2021

Topkeuze

ja werk er wel graag mee, het leder frist er ineens goed mee op alleen spijtig als het regent en er komen waterdruppels op door het openen van de deuren dat je daarna plekken hebt

Nicky Perdaen - 19/09/2013

Beoordeling

Dit is echt topproduct. Belangrijkste dat je moet weten is dat je het product een minuut of 2 zijn werk moet laten doen. Wat wel aan te raden is dat je daarna nogmaals spuit om nog overige restanten te verwijderen.

Ayhan Tac - 17/07/2013

Degelijk

Leer was niet enorm vervuild, maar heb het ook gewoon gebruikt als voorfase van de conditioner. Inderdaad een mooie matte finisch, geen glanzend leer (ook geen dof leer).

Thomas - 15/01/2013

Standaard

lederen zetels die blinken door vorige behandelingen met lederproducten worden onmiddellijk mat na reinigen met dit product; nabehandelen met leather care cream en je zetels krijgen een satijnlook enzijn als nieuw. Beste lederproduct ooit gebruikt. Ook blauwe jeansvlekken op je lichtbeige lederen zetels krijg je er direct mee weg.Top

dickens 58 - 22/01/2010

Beoordeling

Het verwijdert erg veel troep van het leer. Inspuiten, even in laten trekken en inwerken met een zacht nagelborsteltje. Behandel het na met de Leather Care Cream van hetzelfde merk en je leer is weer als nieuw!

Dhr. Matthijs Klaver - 19/01/2009

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten