Carclean.com organization Logo De Autoglym Ultra Deep Shine is het perfecte poetsmiddel voor moderne lakken en donkere kleuren. Het is speciaal ontwikkeld om een mooie streeploze afwerklaag te verkrijgen op alle laktypes, maar vooral op donkere kleuren en moderne lakken op waterbasis.…
9.5
11095 reviews

Ultra Deep Shine - 500ml

€27.76

% Old price €30.85 (10.02% saved)
In stock
  • Perfecte poetsmiddel voor moderne lakken en donkere kleuren
  • Verkrijg een mooie streeploze afwerklaag op alle laktypes
  • Op waterbasis
  • Zorgt voor gelijkmatig beschermende laag met uitzonderlijke glans zonder strepen
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Ultra Deep Shine is het perfecte poetsmiddel voor moderne lakken en donkere kleuren.

Het is speciaal ontwikkeld om een mooie streeploze afwerklaag te verkrijgen op alle laktypes, maar vooral op donkere kleuren en moderne lakken op waterbasis. Dit product wordt speciaal aanbevolen voor nieuw- of licht verweerd lakwerk. Behandelde oppervlakken zijn beschermd met een sterke, streeploze, hoogglanzende laag. Geselecteerde ingrediënten zorgen voor een gelijkmatig beschermende laag met een uitzonderlijk glanzend karakter zonder strepen of vlammen welke op donker lakwerk vaak verschijnen.

Het bevat een mengsel van verschillende waxen dat hologrammen minder zichtbaar maakt en kleine krassen vult en maskeert.

All specifications

Specifications

Product number: 945106380

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Schitterend product

Mijn 14 jaar oude zwarte Skoda Octavia 1U ziet er als nieuw uit... alle swirls zijn verdwenen en ook meer opvallende (oppervlakkige) krassen worden gemaskeerd (hier moet je wel wat meer druk uitoefenen en is soms een tweede pass nodig). De lak voelt zalig glad en het product ruikt lekker. Vroeger gebruikte ik Super Resin Polish, deze verwerkt wel iets makkelijker: aanbrengen is hetzelfde maar het afnemen is bij de Ultra Deep Shine wel iets moeilijker. Je werkt hier best paneel per paneel zodat het product niet te lang blijft zitten. Het verschil tussen beiden kan ik moeilijk zeggen, als de Ultra Deep Shine op is ga ik nog eens terug naar de Super Resin Polish om een idee te krijgen qua verschil masking/glans/duurzaamheid

Wim - 03/05/2018

Beoordeling

Ik gebruik dit produkt al een tijdje. En inderdaad de hologrammen en lichte krasjes (lees hele lichte krasjes die niet door de toplaag zijn) zijn verdwenen. Ik ben vrij nauw wat betreft auto poetsen en wil het graag aan bevelen. Mijn audi is zwart, een vrij lastige kleur, maar ik was en poets hem graag. Na dit produkt gebruik ik altijd autoglym high definition wax. Een verbluffend resultaat, wat een glans.

audi cabrio - 30/01/2012

Aanvullende producten

Aanvullende producten