Carclean.com organization Logo De Autoglym Vinyl & Rubber Care is een wonderbaarlijk veelzijdig middel die de reiniging en het behoud van een onberispelijk uiterlijk van talloze oppervlakken drastisch vereenvoudigt.Gebruik dit product op dashboard, instrumentenpaneel, kunststof de…
9.5
11082 reviews

Vinyl & Rubber Care - 500ml

€15.56

% Old price €17.29 (10.01% saved)
In stock
  • Wonderbaarlijk veelzijdig middel
  • Reinigt en behoudt een onberispelijk uiterlijk
  • Geschikt voor vele soorten rubber en kunststof
  • Verzorgt en beschermt
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Vinyl & Rubber Care is een wonderbaarlijk veelzijdig middel die de reiniging en het behoud van een onberispelijk uiterlijk van talloze oppervlakken drastisch vereenvoudigt.

Gebruik dit product op dashboard, instrumentenpaneel, kunststof deur- en stoelbekleding, vinyl daken, tochtstrips, deurlijsten en raamrubbers, ongelakte kunststofdelen, rubber, banden en alle vergelijkbare materialen.

Autoglym Vinyl & Rubber Care verzorgt en beschermt interieur- en exterieuroppervlakken en vormt een sterke maar flexibele, anti-statische laag tegen vocht, stof, roest, vlekken en vervaging.

All specifications

Specifications

Product number: 945105870

Assured of a good purchase

Reviews

54 of 54 reviews

4.7 out of 5 stars


78%

15%

7%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Matig voor interieur, wel prima voor rubber

Het zag er in eerste instantie wel ok uit in het (vrij hard plastic) interieur van m'n mini, beetje teveel glim, maar na een paar dagen begon de dressing al te verdwijnen en bleef er een vlekkerige boel over. Ruikt ook niet super, beetje naar mottenballen of citronella.. dus mwoah. Rubbers leven er echter helemaal van op, daarvoor blijf ik het nog wel gebruiken!

Rick - 26/03/2024

Toppie

Werkt makkelijk en je hebt gelijk een goed resultaat!!

Ton - 20/07/2023

Geweldig!

Verzorgd het interieur geweldig en blijft lang mooi!

Sebastiaan - 25/03/2023

Prima spul om mijn vinyl dak (2cv6) soepel te houden

1 keer per jaar neem ik mijn vinyl dak (2cv6) onder handen en daarmee hou ik het dak soepel en mooi zwart.

André - 14/11/2022

Aanrader

Alleen voor het interieur gebruikt. Begonnen met de instaplijsten en vandaar naar achteren. Alles ziet er weer uit als nieuw. Mooie, niet overdreven, glans. Aangebracht door op een mf doek te spuiten en dan inwrijven. Daarna ook het dashboard gedaan en ook dat gaat goed. Heb ondanks de zonnige en warme dagen geen last van schittering. Standtijd kan ik nog niets over zeggen.

Frank - 16/08/2022

Autoglym

Super product en handig, autoglym is voor mij d'r nummer 1 in belgie Auto riekt en ziet er precies ams nieuw uit met de glans eb het product is super ok voor de auto zou niks anders willen gebruiken of nog kopen

Maggy - 23/02/2022

Topproduct

Dit product gebruik ik veelzijdig. In de motorruimte. De rubberen delen exterieur. Het dashboard, de plastic onderdelen in de binnenruimte. En zelfs de vinyl zetels. Ook de rubberen mat in de koffer wordt hiermee onderhanden genomen. Een keer op de banden gebruikt maar dat is geen goed idee. Werkt zeer kortstondig.

William - 11/12/2021

goed produkt

Het product gebruik ik all-round. Dashboard, zetels, de zwarte stijlen , de roosters in de bumpers, trim, motor. Ik heb het nu de laatste keer ook gebruikt op de banden. Dit laatste lukt niet zo goed maar het was het proberen waard. De zetels herleven helemaal.

William - 26/11/2021

Heer

Na de aankoop op een zaterdag morgen motorruimte in gespoten en in laten trekken. Het resultaat was perfect. Motor ruimte als nieuw. Zeer tevreden met aankoop

Ab - 21/05/2021

Autoglym

Zag er goed uit, maar na een paar dagen was een.hoop van het effect weer verdwenen helaas. Wellicht dat herhalingen een beter effect geven,maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Ik was dus eerst heel blij, maar dat duurde maar een paar dagen. Ik ga nog proberen om het meerdere malen achter elkaar te doen. Wellicht helpt dat,maar dan gaat de fles wel heel hard leeg. Dat is dan weer een nieuw nadeel, voor mij dan, niet voor de fabrikant.

Alexandra - 06/05/2021