Carclean.com organization Logo De Collinite Marque d'Elegance Carnauba Paste Wax 915 is geformuleerd volgens de filosofie van Collinite: topkwaliteit moet centraal staan bij de ontwikkeling van een product. De Marque d'Elegance heeft de beste duurzaamheid ooit! Deze wax is gemaakt voo…
9.5
11543 reviews

Marque d Elegance Carnauba Paste Wax No. 915 - 340g

€48.99

In stock
  • Bevat 24% meer carnauba wax dan Collinite Super Doublecoat Auto Wax No. 476s
  • Superieure langdurige bescherming
  • Niet schurend
  • Veilig voor elke lak
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Collinite Marque d'Elegance Carnauba Paste Wax 915 is geformuleerd volgens de filosofie van Collinite: topkwaliteit moet centraal staan bij de ontwikkeling van een product. De Marque d'Elegance heeft de beste duurzaamheid ooit! Deze wax is gemaakt voor de enthousiasteling die de hoogste eisen stelt aan een wax in de meest veeleisende omstandigheden - regen of zonneschijn, op het circuit of op straat. De Collinite Marque d'Elegance geeft je auto een langdurige, diepe glans. Dit is te danken aan de zeer hoge concentratie pure Carnauba wax! De wax is absoluut niet schurend en is veilig voor elke lak. Een betere wax heeft Collinite niet!

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: CO-915

Assured of a good purchase

Reviews

40 of 40 reviews

4.63 out of 5 stars


80%

10%

5%

3%

3%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Nooit meer andere wax

Deze toch maar besteld na zoveel goede recensies. Ik had eerst de 845 maar ik wilde toch deze 915 proberen vanwege zijn warmere glans. Heb het aangebracht met een disco nero die ik met 5 druppels water wat bevochtigd heb. Eerste paneel even wennen om hem zo dun mogelijk te krijgen maar dit had ik vrij snel door. 2 panelen ingesmeerd en dan het 1e paneel weer afnemen en zo de hele auto gedaan. Super eindresultaat en zeker warmer dan de 845!

Dennia - 08/04/2024

Huzarenstukje aangevuld.

Nieuwe pot besteld> oude was op. Enig nadeel is nu weg; nu een grote opening om goed met je pad doorheen te draaien :) Na jaren stoeien met Turtle en Meguiars het ideale onderhoudsprogramma voor de auto; de Collinite 915! Aanvulling op mijn eerdere review; ik gebruik ook de 476s van dit merk. Verwerking hiervan is wat stugger. Standtijd wel ca 1 maand langer. Ervaren detailers zullen echter plezier beleven aan de 915; door toegevoegd carnauba smeert hij lekker weg en blijft tegelijk GOED en LANG zitten! Met voorbereid kleien 4 maanden.mooie warme glans. Althans: Ik was de auto tussendoor afwisselend met Poorboys Slick&Suds en Mothers wash&wax. (Om de 915 te boosten.) Beide fijne producten! Tips&tricks; DUN smeren! Per paneel verwerken en zodoende max. een paar minuten laten zitten. Dan geniet je hier maanden van. Voor mij geen ander merk meer!

Rutger - 01/12/2021

Super Wax

Voor gebruik deze wax aan te brengen. Wel eerst het voertuig goed wassen in de bekende stappenplan. Voor een perfecte basis het voertuig hier na te kleien en te polijsten. Bewerk de Collinite wax nr 915 paneel voor paneel uit met een foam applicator. Breng de wax dun aan en wacht even een paar minuten. Daarna uit poetsen met een schone microvezeldoek. Niet in de brandende zon. En zie het resultaat.

Henk-Jan - 09/04/2021

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Topping voor dit product na een wasbeurt

Topping voor dit product na een wasbeurt