Carclean.com organization Logo Commandant 3 is een zeer krachtige polijstpasta, ideaal voor het handmatig verwijderen van spuitnevel en het laten glanzen van zeer sterk verweerde lak. Commandant 3 bevat weinig oplosmiddel en is siliconenvrij. Het allerbeste resultaat wordt verkregen d…
9.5
11081 reviews

Rubbing Compound nr. 3 - 500gr.

€14.99

In stock
  • Zeer krachtig polijstmiddel
  • Ideaal voor het handmatig verwijderen van spuitnevel
  • Porudct is siliconenvrij
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Commandant 3 is een zeer krachtige polijstpasta, ideaal voor het handmatig verwijderen van spuitnevel en het laten glanzen van zeer sterk verweerde lak. Commandant 3 bevat weinig oplosmiddel en is siliconenvrij. Het allerbeste resultaat wordt verkregen door na te behandelen met Commandant 5 Polish, ook de fijne oneffenheden worden hierdoor verwijderd. Voor een duurzame glans en bescherming staat vervolgens Commandant 7 Super Wax garant.

Voor gebruik op metallic lak is Commandant 4 beter geschikt.

 

All specifications

Specifications

Product number: 1830653
  • Inhoud: 500gr.

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Geweldig

Opzich een wereld product. Zoals Maurice al omschrijft.....extreem. Weet dus waar je aan begint. Vroeger werd dit product zelfs gebruikt in de spuiterij om uitspuitdelen op te ruwen. ( hechting voor autolak ) Dat zegt genoeg lijkt me. Maar wees niet bang:) product is echt goed, zolang je maar weet wat je doet!

firefighter - 26/04/2012

Aanbevolen

Zéér extreme lak reiniger, die je alleen moet gebruiken als het écht niet anders kan. Dit is in feite een vloeibaar schuurmiddel, het werkt perfect, maar wel bloedlink omdat bij te lang en te veel poetsen je door de lak heen gaat. Ik heb het gebruikt om afdrukken van deur-stootrubbers te verwijderen (samen met een caramelschijf) en dat ging perfect. Daarna wel een polish gebruiken om het geheel weer netjes te krijgen, gaat prima!

Maurice - 29/11/2011