Carclean.com organization Logo Na lang testen en uitproberen heeft het testteam van CSF Cleaning products besloten deze SUPER wateropnemende droogdoek op maat te laten produceren, dé doek die in 1x de auto geheel droogt na het wassen: De Delirium! Deze microvezeldoek heeft een groo…
9.5
11543 reviews

Delirium Drying Towel - DC-01- 60x90cm

€17.95

In stock
  • Superzachte droogdoek
  • In één keer je gehele auto droog!
  • 500g/m² microvezel
  • Drogen zonder wringen
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Na lang testen en uitproberen heeft het testteam van CSF Cleaning products besloten deze SUPER wateropnemende droogdoek op maat te laten produceren, dé doek die in 1x de auto geheel droogt na het wassen: De Delirium!

Deze microvezeldoek heeft een groot volume met een gewicht van 500gram/m2 en is in combinatie met het speciaal ontwikkelde polyester zeer zacht voor je autolak en is superabsorberend.

De doek is erg duurzaam en is wasbaar op 30 graden (zonder wasverzachter).

Afmeting: 60x90 cm

All specifications

Specifications

Product number: DC-01

Assured of a good purchase

Reviews

124 of 124 reviews

4.48 out of 5 stars


74%

10%

8%

4%

3%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Prima maar ook niet meer

Prima meer kan ik niet zeggen. Droogt niet ideaal zoals eerder vermeld. Is snel (zelfs na de auto even te laten uitlekken) doorweekt. En dan ja kan je niet meer verder.

Glenn - 13/08/2021

Prima microvezeldoek, matige droogdoek

6 jaar geleden gekocht als eerste droogdoek, geen idee wat ik moest verwachten. Afgegaan op het aantal beoordelingen deze doek aangeschaft als droogdoek en wekelijks gebruikt. Ik vond alleen dat de auto niet echt droog werd. Verplaatst voornamelijk water en houd het water ook niet vast waardoor je druppels achterlaat. Heb inmiddels een Q²M Silk Dryer XL gekocht, en wat een verschil. Deze doek gebruik ik nu als microvezeldoek voor andere klusjes, maar als droogdoek vind ik de doek ongeschikt.

Nick - 21/03/2021

Super Droogdoek! Zelfs na jaren

Een fantastische droogdoek. Heb deze een aantal jaren terug gekocht en deze doet na jaren nog steeds uitstekend zijn werk. Echt een aanrader! De doek was ik met regelmaat op de hand met ossengalzeep. Is daarna weer als nieuw.

Roy de Lange - 31/07/2020

Alternatieve producten

Alternatieve producten