Carclean.com organization Logo De Dodo Juice Fantastic Plastic Trim Dressing is een vluchtige dressing die kunststof strips(trims) reinigt voordat hij ze beschermt met een dunne laag satijnglanzende sealant. En het allerbeste nieuws is, dat er geen risico is op vegen of verkrijting, d…
9.5
11558 reviews

Fantastic Plastic Trim Dressing - 250ml

€11.49

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Vluchtige dressing
  • Reinigt en beschermt kunststof strips
  • Geen risico op vegen of verkrijting
  • Verbetert het uiterlijk van de trims
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Dodo Juice Fantastic Plastic Trim Dressing is een vluchtige dressing die kunststof strips(trims) reinigt voordat hij ze beschermt met een dunne laag satijnglanzende sealant. En het allerbeste nieuws is, dat er geen risico is op vegen of verkrijting, dus je kunt het met een gerust hart op oppervlakken met structuur gebruiken. Fantastic Plastic helpt zelfs het uiterlijk van vaal geworden trims te verbeteren. Een zeer goed alternatief voor de bekende vettige siliconen “wet look” dressings!

All specifications

Specifications

Product number: DJFP250

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

4.67 out of 5 stars


67%

33%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Heel fijn

Fijne spray, maakt mooi zwart en blijft mooi mat. Ook geeft dit mooie beading aan kunststof. Als je de lak raakt neemt dit heel makkelijk af en laat geen vet residu achter. De geur is ook fijn, de sprayer nevelt mooi en fijn.

Michel - 22/03/2021

Beoordeling

Op zwarte kunststof delen van mijn motor gebruik ik regelmatig Dodo Juice Fantastic plastic trim dressing. De zwarte delen krijgen de diep zwarte kleur weer terug, voor de totaal look van de motor is dat veel beter. Zeer tevreden!

Jop Bloembergen - 06/12/2014

Redelijk

Kreeg op facebook al het commentaar dat het een middel voor je haar was. Maar niets is minder waar, het werkt prima (voor plastic) en gemakkelijk met een applicator aan te brengen, de werkelijke kleur van plastic komt direct terug. Gaaf spul!!!

Jop Bloembergen - 01/03/2014

Aanvullende producten

Aanvullende producten