Carclean.com organization Logo Carnauba waxen zijn gemakkelijk te verwerken, zien er goed uit en gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. En als je een klassieke auto hebt zou je niets anders moeten willen dan een natuurlijke wax. Maar op moderne auto's waar dagelijks mee gerede…
9.5
11493 reviews

Iron Gloss Liquid Sealant - 100ml

€12.25

Out of stock

This product is expected on 31 December 2098

  • Nano sealant voor maximale vuilafstoting en lakbescherming
  • Geeft scherpe, heldere reflecties
  • Blijft 6-12 maanden zitten
  • Sealant is goed bestand tegen hitte
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Carnauba waxen zijn gemakkelijk te verwerken, zien er goed uit en gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. En als je een klassieke auto hebt zou je niets anders moeten willen dan een natuurlijke wax. Maar op moderne auto's waar dagelijks mee gereden wordt en buiten moeten slapen wil je een product die langer mee gaat dan 6 maanden.

Juist voor die auto's komt een sealant als Iron Gloss perfect van pas. Ze geven weliswaar niet die warme gloed van een natuurlijke wax maar ze geven wel een scherpe en betere reflecties. Het grootste voordeel van sealants is de duurzaamheid. Een goede sealant met goede voorbereiding kan 6-12 maanden duurzaamheid geven. Sealants kunnen ook superglad aanvoelen en helpen zo vuil beter af te stoten. Je auto is daardoor net wat makkelijker te reinigen tijdens de gewone wasbeurten. Tenslotte zijn ze beter bestand tegen sterkere chemicaliën al hebben ook sealants hun grenzen.

Dit maakt Iron Gloss perfect voor bescherming in de winter of gewoon wanneer u een beschermingsproduct iets minder vaak opnieuw wilt aanbrengen. 6 maanden op een dagelijkse bestuurder, 12 maanden of langer op een voertuig in de garage. Deze sealant is ook nog eens hitte bestendig en je kunt Iron Gloss dus ook gebruiken als velgenwax.

All specifications

Specifications

Product number: DJIG100
Hazard Information
H373: May cause damage to organs through prolonged or repeated exposure .
Health hazard: Serious health hazard

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

3.5 out of 5 stars


0%

50%

50%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Dhr

Niet het eenvoudigste product in gebruik (héél dun aanbrengen en slechts kort laten "drogen"). Mits correct gebruik, zeer mooi resultaat. Op youtube zijn tutorials te vinden aangaande het correcte gebruik.

Johan - 02/08/2023

Moeilijk

Zeer zuinig in gebruik maar dan nog steeds moeilijk uit te buffen. Geen idee of lang blijft maar een hele auto doe ik er niet mee want is te moeilijk in gebruik

Sven - 26/03/2022

Aanvullende producten

Aanvullende producten